28.12.23

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη...



Σοκάρει η δολοφονία 32χρονου αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που διασκέδαζε σε μπυραρία της Θεσσαλονίκης όταν δέχτηκε επίθεση από 44χρονο Νορβηγό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε την «εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου», που συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος.

Ο... ύποπτος, που θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης, φέρεται να τραυμάτισε στα κάτω άκρα τον κουμπάρο του θύματος, με τον οποίο λογομάχησε για ασήμαντη αιτία, πριν επιτεθεί στον 32χρονο που έσπευσε να μεσολαβήσει και να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του 44χρονου από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα μαχαίρι παλάμης τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο». καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης και γι' αυτό το λόγο υποβλήθηκε στις σχετικές αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: