29.8.23

Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας από τα Χανιά για τον Στέφανο Κασσελάκη...



Τις θέσεις του εν όψει της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέθεσε από τα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης, το πέμπτο μέλος του κόμματος που ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την υποψηφιότητά του για την ηγεσία...


Έχοντας ως τόπο καταγωγής τα Χανιά, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, επέλεξε τους τάφους των Βενιζέλων για την πρώτη δημόσια συνάντησή του με πολίτες, στους οποίους ανέλυσε τις προτάσεις του για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά του μέλλοντος.


Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της χώρας, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι «μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή» και κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν λέγοντας: «Εμείς είμαστε εδώ, και με τη δύναμή σας, αν μου την δώσετε, θα τα λέω τα πράγματα ντρέτα, αυτό και μόνο αυτό».

O Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε επίσης ότι ήταν απρόσμενη γι' αυτόν η υποδοχή των πολιτών, και πως αισθάνεται «ειλικρινά ταπεινοφροσύνη. Είμαι πολύ συγκινημένος ειδικά εδώ, στις ρίζες μου, εδώ που ερχόμουν κάθε καλοκαίρι», ενώ αναφέρθηκε στους παππούδες του, λέγοντας: «Αισθάνομαι τη μνήμη τους πολύ βαθιά μέσα μου».

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναγνώρισε ότι «έχει πολλά να αποδείξει», προφανώς απαντώντας με έμμεσο τρόπο σε όσους τον χαρακτηρίζουν «κομήτη», λέγοντας ότι «αυτό θα κάνει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: