29.8.23

Τι θα πει απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης...



Ποιος το περίμενε ότι θα γινόταν τέτοιος πανικός με τον Στέφανο Κασσελάκη, να γνωρίζει τέτοια ανταπόκριση στα social media. Οκ, μπορεί να είναι και παροδική, αποτελεί το πιο πιθανό να είναι παροδική δηλαδή...  

Τέλος πάντων, απόψε ο νέος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο Kontra Channel. Πολύ hot στιγμή για το κανάλι, που θα έχει προσκεκλημένο στο κεντρικό του δελτίο στις 21:30 το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Σας υπενθυμίζω πως από χθες Δευτέρα, με τη νέα σεζόν, το δελτίο το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος δίνοντάς του μία πιο φρέσκια και ανανεωμένη ματιά.

Είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και ο Πάνος Χαρίτος δεν πρέπει να τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Έτσι είναι το σωστό. Ώστε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται: είναι ένας ουρανοκατέβατος που απλώς προκάλεσε θόρυβο ή είναι ένας που έχει βάση και θα εξελιχθεί σε σοβαρό διεκδικητή της αρχηγίας; Δεν θα ρισκάρω πρόβλεψη αν και οι στοιχηματικές τον δίνουν ήδη πολύ ψηλά, πίσω μόνο από την Εφη (Αχτσιόγλου).  

Λογικά η τηλεθέαση θα βαρέσει κόκκινο. 

Σημειωτέον, ο Στ. Κασσελάκης δεν θα είναι στο στούντιο αλλά θα βγει ζωντανά απ' το ενετικό λιμάνι των Χανίων, όπου καλεί εκείνη την ώρα σε συγκέντρωση.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: