26.9.10

Μπηχτές Καραμέρου για Λιάγκα – Σκορδά και Μενεγάκη στον FLASH 96...

«Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κοσμογονία στο Mega» σχετικά με την άφιξη Λιάγκα – Σκορδά στην πρωινή ζώνη, «Υπάρχει έντονα το στοιχείο του lifestyle των παιδιών και φυσικά το ενδιαφέρον για την προσωπική τους ζωή» δηλώνει ο Γιώργος Καραμέρος σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην εκπομπή 12-1 του Flash 96. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του...

...«10 με 1 μαζί» στον Ant1 που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα θεωρεί πως η περυσινή 5αδα του μεγάλου καναλιού δεν υπολειπόταν σε κάτι, ενώ σχολιάζει ότι το ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή του Λιάγκα και της Σκορδά «Το ζήσαμε στο γάμο τους τον Ιούνιο και χαρήκαμε με την ευτυχία τους… με τις διακοπές… τα σκάφη… Από δω και πέρα όμως αρχίζει η πραγματική ζωή, αρχίζει το real life»!

Για Μενεγάκη
Σε ερώτηση για το αν φέτος κρίνεται το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε, «Δείξε μου το παρελθόν σου για να δω αν θα ανησυχώ για το μέλλον σου!» και συμπληρώνει, «Για τους ανθρώπους των μίντια που έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους δεν ανησυχώ…Με την Ελένη Μενεγάκη μας χωρίζει άβυσσος».

Θα πάρουν την θέση του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1;
Στο σενάριο για το εάν θα πάνε στην θέση του Γ. Παπαδάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη δική τους, όταν λήξει το συμβόλαιο του πρώτου (31.12.11), αναφέρει, «Αυτά είναι υποθέσεις. Στην τηλεόραση δεν μπορείς να σχεδιάσεις, γιατί συνέχεια γίνονται ανατροπές» και συμπλήρωσε, «Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα γίνει του χρόνου… Αυτά τα θέματα τα λύνει η ζωή».

Για το θρίλερ με την Μπαρμπαρίγου
«Η Αργυρώ θα είχε μια πολύ καλή θέση στο TOP CHEF, αλλά την παρακαλέσαμε εμείς να μείνει κοντά μας» αναφέρει για την επιτυχημένη μαγείρισσα θεωρώντας την μαζί με την Λίτσα Πατέρα «τα καλά χαρτιά» της εκπομπής.

Για την πρεμιέρα της εκπομπής
Αποκάλυψε ότι στην πρεμιέρα της Δευτέρας θα δούμε μια ενδιαφέρουσα συνέχεια του τρέιλερ τους «Από τα πιο θεαματικά που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση» και μας προτρέπει «Αξίζει να το δείτε ή…να το ζείτε!».

Θα τους δούμε στο δελτίο ειδήσεων;
Σε ερώτηση για το εάν δέχτηκαν, με τον Σπύρο Χαριτάτο, πρόταση να κάνουν δελτίο ειδήσεων απαντά αρνητικά, αναφέροντας όμως ότι συζητούν διάφορες ιδέες με τον Στρατή Λιαρέλλη δεδομένου ότι υπάγονται και στον ενημερωτικό τομέα, μεταξύ των οποίων και την συμμετοχή τους στο δελτίο – ενδεχομένως σε ρόλο σχολιαστή. «Να δούμε πώς θα ξεκινήσει το δελτίο, πώς θα πάμε εμείς και θα βρεθεί χρόνος αν χρειαστεί να συμμετάσχουμε στο δελτίο». Άλλωστε συμπλήρωσε σκωπτικά, «Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στην ενημέρωση και ελπίζουμε να την βρούμε στην θέση της»!

Θα χορέψει, θα τραγουδήσει ή θα πολιτευτεί;
Αποκλείει την περίπτωση να τον δούμε στο «Dancing with the stars» και δηλώνει φανατικός του τραγουδιού. Σε ερώτηση για την συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές απάντησε ότι «Το σκέφτηκα, αλλά δεν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις».

Οι ευθύνες του κοινού
Ο Γιώργος Καραμέρος δεν χαϊδεύει τα αφτιά των τηλεθεατών λέγοντας σχετικά, «Αυτή τη σεζόν δεν θα κριθούμε μόνο εμείς, αλλά και το κοινό… Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι που κλείνει το μάτι στο lifestyle» για να συμπληρώσει «Είναι σαν να έχεις κάποιον παιδεραστή στην πολυκατοικία σου και να κάνεις τα στραβά μάτια. Σε αυτή την περίπτωση είσαι συνένοχος».

Το κουτσομπολιό στην ημερήσια διάταξη
Σε ερώτηση για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν αναφέρει ότι αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες αναρωτήθηκε για το εάν βρίσκεται στην Ελλάδα με αυτά που έβλεπε και άκουγε στις εκπομπές, για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά, «Το ανθρώπινο δυναμικό της τηλεόρασης έχει επιλεγεί για να υπηρετεί το lifestyle του κουτσομπολιού και της ίντριγκας, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών… Για να τοποθετηθείς εύστοχα στο πόθεν έσχες των βουλευτών πρέπει να έχεις μια ιδέα από πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ για να αγγίξεις το ασφαλιστικό πρέπει να έχεις περάσει και μια φορά από το υπουργείο Εργασίας».
από το enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: