28.9.10

Στο Βόλο η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία...


www.magnesianews.gr
Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η οποία αναμένεται να παραμείνει μέχρι και αύριο Τετάρτη.

Η Βασίλισσα έφτασε χθες το μεσημέρι οδικώς στο Βόλο (από τη Θήβα), συνοδευόμενη από την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη και τον γαμπρό της πρίγκιπα Μιχαήλ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν...


συνοδευόταν από τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος, ούτε από ακολούθους, ενώ η προσωπική φρουρά της αποτελείται από Ισπανούς και άτομα που της παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Αρχικά γευμάτισε σε παραλιακό τσιπουράδικο του Βόλου και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Στη συνέχεια η Σοφία πήγε στην Πορταριά, όπου θα μείνει, προκειμένου να επισκεφθεί Μοναστήρια της περιοχής και αρχαιολογικούς χώρους.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η Βασίλισσα της Ισπανίας θα μείνει στην Πορταριά και καθημερινά θα κάνει εξορμήσεις σε χώρους που έχουν ενδιαφέρον γι’ αυτή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, που θα διαρκέσει μέχρι αύριο Τετάρτη, ενώ η Βασίλισσα δήλωσε γοητευμένη από το Βόλο και το Πήλιο και τις ομορφιές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: