28.9.10

Next Top Καλεσμένος...


Ορίστε καλέ. Λυσσάξατε! Μες στη τρελή joy η Μενεγάκη today κάνοντας προφανώς watch τα χθεσινά της νούμερα… Μπούκαρε στο πλατό με ένα «αχ έχω χαρές, έχω χαρές!» και τράβαγε τα μουστάκια της!
Εκστρατεία εξαφάνισης τηλε-παραθύρων
Πατριωτικά το έχει πάρει ο Παπαδάκης το νέο δελτίο του Ant1 και την ενημερωτική καμπάνια του καναλιού. Να...

τον ακούγατε στην today του τηλεφωνική συνομιλία με τον Τζωρτζάτο που προσπαθούσε να τον πείσει να μην βγαίνει στα channels, δεν είναι μπηχτή λέει για τους συναδέλφους αλλά δεν μας νοιάζει η γνώμη των τηλεσχολιαστών!

Σιγά άνθρωπε μου θα μας πεθάνεις
Το πετυχημένο το εκσφενδόνισε ο ίδιος ο Τζωρτζάτος λέγοντας του presenter στο καπάκι, «για αυτό δεν βγαίνω»… Μιλάμε για δολοφονική ατάκα!

Υ.Γ. Εντωμεταξύ δεν προλάβαμε να πάρουμε ανάσα και τον είδαμε να μιλάει στον Αυτιά!

Τόσο δυνατό χαρτί… που ξανά άλλαξε
Κάτι τέτοια κάνετε και την χρεώνετε την γυναίκα. Βγήκε και λάλαγε παντού η έρμη Χατζηβασιλείου ότι την τιμά η επιλογή του καναλιού να τοποθετήσουν το Πακέτο της απέναντι από το Νησί του Mega γιατί σημαίνει ότι την θεωρούν δυνατό χαρτί και εκεί πάνω που τα είχε επικοινωνήσει τα θέματα της στα μίντια μια χαρά… την επιστρέφετε στις Πέμπτες. Άντε τώρα πάλι να τα πλασάρει!

Το σεξουαλικό υπονοούμενο πάει σύννεφο
Πάει τούτοι θα τα πετάξουν έξω! Έτσι ξαναμμένοι που έκαναν γυμναστική today με Μενεγάκη να σηκώνει φορεματάκι, να βάζει πρόσωπο της λίγο πάνω από την… κοιλιά του Μουτσινά, στο τέλος θα κυκλοφορούν με X στην οθόνη!

Ατυχήματα… που δεν τα περιμένεις
Κι αν έχετε… απορία, λευκό βρακάκι today η Μενεγάκη. Είπε το woman στον σκηνοθέτη να κάνει πλάνο από ψηλά (όταν σήκωνε τα πόδια της φορώντας μίνι! φόρεμα) και εκείνος δεν το χαμπάριασε. Βρε βρε κάτι απίθανα things που μπορούν να σου συμβούν!

Φαν του live
Είναι πάντως κι αυτοί οι singers μεγάλες φίρμες. Αντί τώρα να φέρουνε τον Ρέμο ζωντανά στο πλατό να μας τα πει φρέσκα και πιο ελκυστικά μάς τον είχαν στο «10 με 1 μαζί» σε βίντεο… Άλλη χάρη!

Χλιαρές εντυπώσεις
Πάντως την truth πάλι να την πούμε, ε; Πιο σπιντάτο το περιμέναμε το new δελτίο του Ant1. Πέρα από την ατυχία (sic) να χάσουν το breaking new και να βλέπεις στην πρεμιέρα τους το προχθεσινό αστυνομικό θέμα με τα κυκλώματα την ώρα που απέναντι Mega και Alter έπαιζαν live τον φορτηγατζή που δήλωνε ότι το πάνε για today, ήταν και ολίγον τι… άνευρο να το πεις, νωχελικό να το εκσφενδονίσεις… αλλιώς το κάναμε wait!

Χμμμ…
Και αλήθεια, ότο κιου δεν υπήρχε; Διότι η presenter Χούκλη μίλαγε με ένα κάρο διακοπές και κοίταγε όλο κάτω. Το περισσότερο δελτίο σκυφτή το έβγαλε! Στα αρνητικά και το styling της. Τα ρούχα που διάλεξαν καθόλου δεν την κολάκευαν. Στα συν τα πολύ ωραία γραφικά.

Χατζηνικολάου VS Πρετεντέρη
Επιτυχία του Χατζηνικολάου και η χθεσινή εκπομπή. E guys να το πούμε. Την παλεύει! Την ώρα που ο Πρετεντέρης καλεί ακόμα και στην πρεμιέρα τούς ίδιους και τους the same, ο άνκορμαν του Μπουρναζίου στήνει στην εκπομπή του ολάκερα ντιμπέιτ. Τη μία τους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής και χθες τους δημάρχους!

Γιατί βρε πουλάκι μου; Όλα τα’χεις!
Και επειδή σας θέλουμε τσακάλια! Μην ακούτε guys μου αναλύσεις για τη today «μεταμόρφωση» της Ελένης και τα σχετικά. Ναι βεβαίως γέλασε. Of course το… έσπασε. Φαίνεται ακόμα όμως στην… τσίτα, κουβαλά ανά πάσα στιγμή το… μάγκωμα και την αγριάδα. Καλέ υπέγραψες!

Κάνει και ομοιοκαταληξία
Το σόκι και δέος της ημέρας. Νατάσα Θεοδωρίδου στην Πόπη Τσαπανίδου!

Χθες Μακρυπούλια, σήμερα Θεοφάνους
Τελικά indeed ο Ant1 στηρίζει την ενημέρωση. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Για να κάνετε understood σε πόση δεύτερη μοίρα έχει πάει το ψυχαγωγικό… τους φεύγουν ένα ένα τα celebrities και πάνε για πρεμιέρες στην Μενεγάκη!

Ελένη κάνε την ανατροπή και φέρε Λάτσιο στην εκπομπή!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: