3.9.10

Η Τατιάνα αναζητά ειδικούς δημοσιογράφους για "έρευνα"...


Άλλά οι υποψήφιοι είναι σπεσιαλίστες στο... Lifestyle...
Μπορεί να ενδιαφέρει ελάχιστους ότι η Τατιάνα Στεφανίδου κυκλοφορεί με κότσο στο κανάλι της Κηφισιάς, αλλά έχει την σημειολογία του! Όπως επίσης η παρατήρηση των περισσότερων που μας μεταφέρουν, ότι είναι άκρως συμπαθητική στο κανάλι, σε αντίθεση με κάτι άλλες φυσιογνωμίες που κυκλοφορούν άβαφες και είναι αγνώριστες! Και φυσικά εννοούμε την πρωινή κυρία του καναλιού που από τα πολλά ...
γλειψίματα στους προϊσταμένους της γλιστρά στους διαδρόμους ο κόσμος!
Παρά την αισιοδοξία όμως που υπάρχει στο Star από την άφιξη της Τατιάνας, η συνύπαρξη με τις κυρίες Λαμπίρη και Μελέτη δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Κάτι τα τετραγωνικά των studios που απολαμβάνει η καθεμία, κάτι οι καλεσμένοι… η μουρμούρα είναι στην ημερήσια διάταξη! Βλέπετε η Τατιάνα απολαμβάνει το μεγαλύτερο στούντιο, ενώ η Χριστίνα αρκετά μικρότερο. Ενώ όπως όλα δείχνουν θα έχει και την πρωτιά στους καλεσμένους.
Η πλάκα όμως η μεγάλη είναι όταν η Τατιάνα άρχισε να βλέπει κόσμο και βιογραφικά για να στελεχώσει την εκπομπή της. Η μόνιμη επωδός προς όλους ήταν, «Μα καλά μόνο life style γνωρίζετε… Εμάς δυστυχώς μας ενδιαφέρει η έρευνα»! Ναι, η Τατιάνα φέτος θα ασχοληθεί με την ερευνητική δημοσιογραφία σύμφωνα με τις απαιτήσεις που εκφράζει στους υποψήφιους συνεργάτες της!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: