4.9.10

Τρέχει να τους «μαζέψει»...

Δύσκολος ο ρόλος για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Ανδρέα Λυκουρέντζο, όταν έχει να κλείσει θέματα που αφορούν αντάρτικες υποψηφιότητες. Τη Δευτέρα θα πάει στη Δράμα, όπου η Ν.Δ. στηρίζει την υποψηφιότητα του...

...δημάρχου Θωμά Μαργαρίτη, αλλά απειλεί να κατεβεί και ο νομάρχης Κώστας Ευμοιρίδης. Το πρόγραμμά του έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον νομάρχη και τον δήμαρχο, ενώ θα πάει και σε εκδήλωση του βουλευτή Μαργαρίτη Τζίμα, που έχει θητεύσει και δήμαρχος Δράμας.

Εν τω μεταξύ, το μικρόβιο των πολλαπλών υποψηφιοτήτων από τον ίδιο πολιτικό χώρο εξαπλώνεται. Στο Κιλκίς, ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Πασσαλίδης, επικεφαλής της παράταξης της Ν.Δ., ανακοίνωσε ότι θα κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος, ενώ τη δημαρχία διεκδικεί και ο νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας. Ο Πασσαλίδης θα ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αν δεν είχε μεσολαβήσει το τελεσίγραφο του Αντώνη Σαμαρά για τον αδελφό του. Στην κρίσιμη σύσκεψη που είχε ο Ψωμιάδης με όσους θα ήταν υποψήφιοι περιφερειάρχες, ο Πασσαλίδης αρνήθηκε να τον ακολουθήσει χωρίς τη στήριξη της Ν.Δ., και εκείνος τον αντικατέστησε.
Ν.Ρ.-Πολιτικά παρασκήνια-Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: