3.9.10

Αμερικανικό στιλ με Χούκλη στον ΑΝΤ-1...

Η Μαρία Χούκλη ανήκει πλέον και επισήμως, ύστερα από σχετική ανακοίνωση, στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος, η οποία επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση έπειτα από 10 χρόνια, αναλαμβάνει την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, με την πρώτη της εμφάνιση από τη συχνότητα του ΑΝΤ-1 να γίνεται το...

...τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

«Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ακόμα πρόκληση, στην οποία ανυπομονώ να ανταποκριθώ και τη βλέπω με μεγάλο ενθουσιασμό», δήλωσε η ίδια με αφορμή τη νέα συνεργασία της.

Το περίεργο, πάντως, είναι ότι για πρώτη φορά σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης του ΑΝΤ-1 δεν αναφέρεται η διάρκεια του συμβολαίου της Μαρίας Χούκλη με τον σταθμό. Κάτι που αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, ειδικά αν υπολογίσει κανείς ότι ο ΑΝΤ-1 συνηθίζει να ανακοινώνει τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, καλωσόρισε τη Μαρία Χούκλη λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο δελτίο ειδήσεων».

Οσον αφορά τα σχέδια του σταθμού για το ύφος του δελτίου ειδήσεων, οι υπεύθυνοι στοχεύουν, σύμφωνα με τις προτάσεις της Αμερικανίδας συμβούλου από το κανάλι Fox, Τζάνετ Αλσχάους, σε ένα πολυθεματικό δελτίο, με τα τηλεοπτικά παράθυρα να χρησιμοποιούνται με διαφορετικό τρόπο κι όχι μόνο για σχολιασμό.

Να προσθέσουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι υπεύθυνοι του σταθμού αντιμετωπίζουν πρόβλημα, με το δελτίο ειδήσεων να πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στα νούμερα τηλεθέασης...
ΔΩ.ΠΑΠ. - Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: