31.3.22

«Δεν πιστεύω ότι το έκανε το παιδί μου»...


Τη στήριξή της στην κόρη της «μέχρι να κλείσει τα μάτια της» εξέφρασε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που αρνείται ότι η κόρη της ευθύνεται για τη δολοφονία της 9χρονης... Τζωρτζίνας.

«Σε καμία περίπτωση (δεν μπορεί να τους έκανε κακό), τα υπεραγαπούσε, τα είχε συνέχεια μαζί της από μωρά, έβγαινε παντού κοντά τους, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο» είπε η μητέρα της στο STAR. «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι», πρόσθεσε.

Η μητέρα της κατηγορούμενης πλέον για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναφέρεται στη σχέση της με την κόρη της και τα εγγόνια της, την οποία περιγράφει ως στενή, ενώ όπως είπε, τα έπαιρναν αρκετές φορές.

Επίσης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, η οικογένεια βιώνει μια τραγωδία, ενώ διέψευσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδειξε συναισθήματα για τον θάνατο των παιδιών της.

«Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της» ανέφερε. Σύμφωνα με όσα είπε, μάνα και κόρη, ακόμη κι όταν η δεύτερη έμεινε παραπληγική, επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Επίσης, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απέρριψε το ενδεχόμενο η κόρη της να σκότωσε την Τζωρτζίνα για να κρατήσει τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος» ανέφερε...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: