30.3.22

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών...


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφιών στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία μεταβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Εισαγγελία θα εξεταστεί και θα αποφασιστεί εάν θα... ασκηθεί δίωξη σε βάρος κάποιων ατόμων. 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι από τις έρευνες δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια στο θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως μια ύποπτη φαρμακευτική ουσία στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, συγκεντρώνοντας στοιχεία από τις καταθέσεις που ήδη έχουν λάβει από γιατρούς και νοσηλευτές των δυο νοσοκομείων της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκαν η 3,5 ετών Μαλένα και η 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ απομένουν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο της Πάτρας όπου η 6 μηνών Ιριδα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης που έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου στο «Αγλαΐα Κυριακού» ολοκληρώθηκαν, αλλά δεν φωτίζουν τα αίτια θανάτου της, αφού ο αρμόδιος παθολογοανατόμος δεν εντόπισε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι βρήκε ασφυκτικό θάνατο, ούτε ευρήματα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: