30.3.22

Ανδρουλάκης: «Δεν θα δώσω σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη»...


Στυγνό τακτικισμό χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης την αλλαγή τακτικής του πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε χθες ότι δεν θεωρεί αυτοσκοπό την επίτευξη της αυτοδυναμίας, αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο για κυβερνητικές συνεργασίες

Ο... πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ., μιλώντας στο φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου (όπου είχε μιλήσει ο κ. Μητσοτάκης) απέρριψε κατηγορηματικά την προοπτική συγκυβέρνησης του κόμματός του με τη Ν.Δ., υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να δώσει σωσίβιο σε μία κυβέρνηση «που βυθίζεται στα λάθη της».

Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε ακόμη ότι «ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ότι δε του βγαίνουν τα κουκιά και αλλάζει τακτική, κάνοντας πολιτική τα προσωπικά του αδιέξοδα», υπενθυμίζοντας ότι «μέχρι χθες έλεγε αυτοδυναμία ή τίποτα».
Πρόσθεσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα επιδιώξει την πρώτη Κυριακή να πάρει εντολή, προκειμένου να σχηματισθεί «μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση σταθερότητας», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο λαός θα καθορίσει τους συσχετισμούς και τέλος -όπως ανέφερε- «όποιος πιστεύει σε προγραμματικές συνεργασίες θα το αποδείξει την πρώτη Κυριακή, όλα τα υπόλοιπα είναι στυγνοί τακτικισμοί».

«Στις πρώτες εκλογές θα προκύψουν δυο ειδών κόμματα, οι νικητές και οι ηττημένοι. Αν είμαστε ισχυροί θα είμαστε στην όχθη των νικητών και στην όχθη των ηττημένων θα είναι και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε. 

Efsyn.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: