31.3.22

Πάτρα: «Πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου...


Υπό την ισχυρή παρουσία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., πλήθος κόσμου παρέμενε μέχρι αργά τη νύχτα συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, πολίτες ξεκίνησαν να... μαζεύονται έξω από το σπίτι της. Εκατοντάδες βρίσκονται ακόμα εκεί, ενώ το κλίμα είναι τεταμένο.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, ο κόσμος καταφερόταν ενάντια των αστυνομικών, φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε». Πολλοί κάτοικοι έκαναν δηλώσεις «on camera» για την δραματική τροπή των γεγονότων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούσαν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρούσαν, υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν. 

Πηγη protothema.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: