1.4.20

Έκοψαν επαφές και εξόδους οι Έλληνες λόγω κορονοϊού...

Δημοσκόπηση

Τη συμμόρφωση της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών στη χώρα μας στο μήνυμα «Μένουμε σπίτι» λόγω της πανδημίας που έχει χτυπήσει και την Ελλάδα, καταγράφει δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata -που έγινε από 19-23 Μαρτίου με μέγεθος δείγματος 2.608 ερωτηματολόγια- προκύπτει πως...
 
το 97% των ερωτηθέντων περιόρισε (λίγο ή πολύ) τις εξόδους του από το σπίτι. Αντίθετα, μόλις το 2% απάντησε πως δεν περιόρισε καθόλου τις κινήσεις του.



Ανάλογη εικόνα και στην ερώτηση εάν περιορίστηκαν οι επαφές με άλλα άτομα εκτός σπιτιού: το 94% απάντησε θετικά, ενώ το 3% αρνητικά.


Τα δεδομένα διαφοροποιούνται, ωστόσο όσον αφορά την εργασία. Ειδικότερα, οι μισοί δήλωσαν ότι δουλεύουν σε χώρο εκτός σπιτιού, ενώ το 37% απάντησαν ότι συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στην εργασία τους.


Τέλος, η πλειονότητα των ερωτηθέντων δήλωσαν πως αυτό διάστημα που περιόρισαν τις εξόδους του, διάθεσαν τις περισσότερες ώρες τους διαβάζοντας ειδησεογραφικά sites (ποσοστό 57%) και είδαν ταινίες και σειρές (το 55%)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: