30.4.20

«Τσάκωσαν» παρουσιαστή να απατά τη σύντροφό του...


...ενώ έδινε ρεπορτάζ από το σπίτι του (BINTEO)...
Στα πράσα πιάστηκε ο εικονιζόμενος Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος, ενώ έκανε ζωντανή μετάδοση από το σπίτι του σε ισπανικό κανάλι στο ΥouTube, o φακός εντόπισε μία ημίγυμνη κοπέλα -δη δημοσιογράφο- να...
περπατάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μελαχρινή κυρία που εντόπισε ο φακός δεν είναι πάντως η επίσημη φιλενάδα του δημοσιογράφου Αλφόνσο Μέρλος.

Από το σπίτι του, ο 41χρονος Ισπανός έκανε ζωντανή μετάδοση στο ισπανικό κανάλι του ΥouΤube «Estado de Alarma» καθώς στην ιβηρική χώρα εξακολουθούν να ισχύουν περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού με πολλούς να εφαρμόζουν την τηλεργασία.

Φορώντας λευκό πουκάμισο, ο Αλφόνσο έδινε το ρεπορτάζ του ενώ η κάμερα πρόδιδε την απιστία του.

Δείτε το βίντεο που τον «πρόδωσε»:
Στην πατρίδα του είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος είχε σχέση με τη διάσημη παίκτρια του «Big Brother» Μάρτα Λοπέζ, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή του κατάλαβαν ότι η γυναίκα με την περιβολή Εύας δεν ήταν η σύντροφός του.

Παρά το γεγονός ότι η απατημένη Μάρτα Λόπεζ τον «έκανε ρόμπα» λέγοντας στα ισπανικά ΜΜΕ ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του, ο Αλφόνσο παρέμεινε σιωπηλός. Λίγα 24ωρα αργότερα, ανέλαβε την ευθύνη της απιστίας.

Στη διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό σόου «The Ana Rosa», ο Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων ζήτησε συγγνώμη για την απιστία του.

«Αν νομίζετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη, αν και στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κάποιον άλλο», είπε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει με την Μάρτα Λόπεζ αν και η ίδια επέμεινε ότι ήταν ακόμη ζευγάρι και αποκάλεσε το περιστατικό «δυσάρεστο» και «επαίσχυντο».

Η καλλονή πέτρα του σκανδάλου που κυκλοφορούσε ημίγυμνη στο σπίτι του Αλφόνσο είναι η δημοσιογράφος Αλεξία Ρίβας, σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο «20 Minutos».

Η Αλεξία Ρίβας δήλωσε ότι ο Αλφόνσο της είπε ότι δεν έχει σχέση με την ίδια να διευκρινίζει πως «βλέπονται επί τρεις εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: