2.12.18

Η Ζωή θα κατέβει ανεξάρτητη στις εκλογές...


   Είπε "εγκληματία" τη Ρένα Δούρου, κατηγόρησε τον Τσίπρα για νεοφιλελευθερισμό και ζήτησε από τον Βαρουφάκη να δώσει εξηγήσεις...
«Η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει ανεξάρτητα και αυτόνομα στις εκλογές. Είμαστε κάτι διαφορετικό. Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε ένα...
κόμμα σαν τα άλλα. Οι παλιές συνταγές δεν μας αφορούν. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες και άτομα που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να αλλάξουν τη χώρα», είπε, μεταξύ άλλων στο "Ακραίως", η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Πράγματα που δεν πιστεύω δεν θα τα κάνω και δεν θα τα υποστηρίξω», πρόσθεσε.

Για τον Βαρουφάκη ανέφερε,πως, «θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πάρα πολλά πράγματα. Στη διαπραγμάτευση δε χρησιμοποίησε τα πορίσματα της επιτροπής αλήθειας του δημοσίου χρέους. Γιατί παραιτήθηκε την επομένη του όχι;».
Ξεκαθάρισε ακόμη, πως, «δεν αντιλαμβάνομαι ως δικό μου συμφέρον την πάση θυσία είσοδο της "Πλεύσης Ελευθερίας" στη Βουλή».

«H δική μας αντίληψη δεν είναι ότι θα κάνουμε οτιδήποτε για να μπούμε στη Βουλή. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι ότι αποφασίζουν οι πολίτες και κάθε πολίτης έχει την ίδια δύναμη. Εμείς του προτείνουμε μία καθαρή, δημοκρατική, ανατρεπτική λύση. Το σύνθημα μας είναι ότι δεν κοιτάμε ούτε μπροστά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά», σημείωσε η επικεφαλής της 'Πλεύσης Ελευθερίας'.


H κυρια Κωνσταντοπούλου απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με πρόσωπα που υπέγραψαν μνημόνια, ενώ χαρακτήρισε «εγκληματία» τη Ρένα Δούρου σχολιάζοντας, πως, «πρέπει να ελεγχθεί και για τη Μάνδρα και για το Μάτι».

 «Καμαρώνω τα παιδία που αντιδρούν»

Η Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στις καταλήψεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας, πως,«καμαρώνω τα παιδία που αντιδρούν σε μία συμφωνία προδοσίας».

Ξεκαθάρισε, πως, η συμφωνία των Πρεσπών είναι ανιστόρητη «που εκχωρεί κομμάτι της ιστορίας μας».

«Τα παιδιά αντιδρούν όπως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας», σημείωσε. Και πρόσθεσε, πως, είναι «ελπιδοφόρο ότι αντιδρούν με καταλήψεις στα σχολεία μας. Όποιος χρεώνει τις καταλήψεις στη Χρυσή Αυγή παίζει το παιχνίδι της ακροδεξιάς. Εγώ είμαι με τους μαθητές».

Υποστήριξε, επίσης, οτι «βεβαίως είναι χώρος για καταλήψεις τα σχολεία» και τόνισε πως κανένας δεν μπορεί να βρει ανακολουθία στις δηλώσεις ενώ «βλέπουμε κάποιους που έκαναν καταλήψεις τώρα να είναι εναντίον τους».

«Ο κ. Τσίπρας έχει πλήρως ασπαστεί το νεοφιλελευθερισμό»

Μιλώντας για το κίνημα «κίτρινα γιλέκα» στη Γαλλία η Κωνσταντοπούλου, σχολίασε: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να χρεώσουμε το κίνημα «των κίτρινων γιλέκων» σε φασιστικές δυνάμεις».

Κατηγόρησε τον Τσίπρα, πως, έχει «πλήρως ασπαστεί το νεοφιλελευθερισμό στην πιο ακραία του μορφή και στήριξε το Μακρόν». Και πρόσθεσε, πως, του άνοιξε την Πνύκα ενώ έχουν επισκεφθεί τι χώρα πιο σημαντικά πρόσωπα από «ένα τραπεζίτη μαριονέτα».

«Αν οι τραπεζίτες ήθελαν να σώσουν τον κόσμο, δεν θα ήταν τραπεζίτες», κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: