31.12.18

Χρόνια πολλά με προσφυγή ο Ολυμπιακός...

...στο διαιτητικό κατά της Σούπερ Λίγκας...

Ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Super League γνώρισε την συντριβή αφού δεν πέρασε το αίτημα του για διεξαγωγή της...
15ης αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία.

Μόνο ο Πανιώνιος και ο Άρης ήταν με το μέρος της ομάδας του Πειραιά (13-3 το τελικό σκορ) που όμως, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με προσφυγή 19 σελίδων και ζητάει:

- Τη διεξαγωγή της 15ης, εξ’ αναβολής, αγωνιστικής, σε εμβόλιμες ημερομηνίες και της 16ης στην ημερομηνία που είχε οριστεί (12-13/1).

- Την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης «λόγω προφανούς βασιμότητας των λόγω ακύρωσης καθώς και της βλάβης που θα υποστούμε από τυχόν εκτέλεση της».

- «Να υποχρεωθούν η Super League και η ΚΕΔ να απέχουν από οποιεσδήποτε προπαρασκευαστικές ενέργειες σε σχέση με τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικής ημέρας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ο ορισμός διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας, παρατηρητών αγώνων, ιατρών αγώνων».

Με την προσφυγή του αυτή, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτει το SDNA, ο Ολυμπιακός στρέφεται ουσιαστικά εναντίον του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μπαταγιάννη που είναι  και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πλέον τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η κίνηση αυτή,  να σημάνει την απαρχή εξελίξεων όσον αφορά το μέλλον του κ. Μπαταγιάννη, στην προεδρία του Συνεταιρισμού, όπως έχει επισημάνει το SDNA.

Ο Ολυμπιακός επικαλείται την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Επίσης, επικαλείται έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21/12 σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν 4.

1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.\

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους»...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: