31.12.18

Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος...



...και μια έντιμη διακυβέρνηση...

«Το γύρισμα του χρόνου μας οδηγεί και σε ένα γύρισμα της ιστορίας μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, ξεκίνημα ελπίδας», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο...
πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ λέει μεταξύ άλλων ότι στο χρόνο που πέρασε πολλοί είδαν τη ζωή τους να γίνεται χειρότερη. Αναφέρει επίσης ότι πολλοί συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους από την ανικανότητα του κράτους, ότι οι φόροι εξακολουθούν να πνίγουν τους Έλληνες και ότι η ανομία γεμίζει με ανασφάλεια την καθημερινότητά τους. «Όλα αυτά πρέπει να μείνουν πίσω μας», τονίζει και επισημαίνει πως είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά με τη σκέψη μας στους πιο αδύναμους.

«Η χώρα δεν χρειάζεται άλλους διχασμούς, ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο», υπογραμμίζει και καταλήγοντας στο μήνυμά του μαζί με τις ευχές του σημειώνει: «Το 2019 θα πάμε μπροστά. Το αξίζουμε και το μπορούμε».

Όλο το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους καλή χρονιά. Πάνω από όλα με υγεία και χαμόγελα σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Οι γιορτινές μέρες είναι πάντα μια ευκαιρία για να σκεφτούμε. Να σκεφτούμε όλα όσα θα μπορούσαν να είχαν γίνει το χρόνο που φεύγει, αλλά και όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε τη χρονιά που έρχεται.

Στον χρόνο που πέρασε, πολλοί είδαν τη ζωή τους να γίνεται χειρότερη κι όλοι βιώσαμε νέες χαμένες ευκαιρίες και διαψεύσεις. Πολλοί συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους από την ανικανότητα του κράτους. Οι φόροι εξακολουθούν να πνίγουν τους Έλληνες και η ανομία γεμίζει με ανασφάλεια την καθημερινότητά τους. Ψέματα και τεχνητοί διχασμοί δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή.

Όλα αυτά, πρέπει να μείνουν πίσω μας. Είναι καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Να προχωρήσουμε μπροστά.

Γεφυρώνοντας ρήγματα που προκάλεσε η κρίση και βάθυνε η φτηνή δημαγωγία.

Και με την σκέψη μας πάντα στους πιο αδύναμους. Στους νέους και σε όσους νιώθουν μακρινή την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος. Αξίζουμε επίσης μια έντιμη και ειλικρινή διακυβέρνηση. Και μια πολιτική ζωή με αλήθεια και με διαφάνεια.

Η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο.

Γνωρίζω ότι για τους πολλούς η καθημερινότητα είναι αγώνας. Και ότι η σκληρή πραγματικότητα δεν θα αλλάξει με λόγια που οι περισσότεροι, άλλωστε, δεν τα πιστεύουν πια.

Αυτό που ακούω σε κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι το ίδιο: Είναι η ώρα να χτίσουμε μαζί το νέο ελληνικό όνειρο. Να ανακαλύψουμε και πάλι τις αξίες της ατομικής, αλλά και της συλλογικής προκοπής. Του φιλότιμου και της πραγματικής αλληλεγγύης.

Να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μια σύγχρονη, περήφανη χώρα. Με ασφάλεια και ευημερία για όλους. Με πολίτες που δεν θα περιμένουν το τέλος κάθε χρονιάς για να πάρουν ένα μικρό επίδομα από τα χρήματα που τους έχει ήδη πάρει στο πολλαπλάσιο το κράτος.

Το γύρισμα του χρόνου μας οδηγεί και σε ένα γύρισμα της ιστορίας μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, ξεκίνημα ελπίδας.

Καλή χρονιά.

Το 2019 θα πάμε μπροστά. Το αξίζουμε και το μπορούμε».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: