8.12.18

Πήρε το αίμα του πίσω…

Το …αίμα του πίσω θέλησε να πάρει ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, που έχοντας υποστεί στο πετσί του την...
κριτική περί υποβάθμισης του Κοινοβουλίου από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, πέρασε χθες στην αντεπίθεση…

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαξιώνει και συστηματικά υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο», είπε, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα.

Για του λόγου το αληθές, καταλόγισε σε πολλούς υπουργούς ότι δεν προσέρχονται στη διαδικασία Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις «με την φτηνή δικαιολογία του ‘φόρτου εργασίας’», αλλά και στην Ολομέλεια της Βουλής ότι τερματίζει άρον άρον τις εργασίες της στο Νομοθετικό Έργο, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων της Αντιπροέδρου.

Την ίδια ώρα, θύμισε με νόημα ότι δεκάδες τροπολογίες ‘ψηφίζονται’ χωρίς συζήτηση και μάλιστα ορισμένες κατατίθενται αιφνιδιαστικά λίγα λεπτά πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Κατέληξε δε, με την πάγια άποψη του Κινήματος Αλλαγής περί ανάγκης αλλαγής πολιτικής, ανεβάζοντας όμως πολύ τους τόνους και κάνοντας λόγο για ανάγκη προάσπισης της Δημοκρατίας στην χώρα μας. «Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι πολύ σοβαρός λόγος να φύγει αυτή η κυβέρνηση, με αλλαγή πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: