30.10.17

«Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Μουζάλα»...

«Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Μουζάλα», δηλώνουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες διαψεύδουν πληροφορίες που...
θέλουν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Η φήμη πήρε διάσταση μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Συνοδεύτηκε από πληροφορίες -που δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν- ότι μέρος των αρμοδιοτήτων που κατείχε μέχρι σήμερα ο κ. Μουζάλας θα αναλάβει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ άλλες αρμοδιότητες θα ανατεθούν στον υπουργό Εσωτερικών.

Στην ερώτηση αν υπήρξε σήμερα συνάντηση Μουζάλα – Τσίπρα στο Μαξίμου ή αλλού (π.χ. πριν ή μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ), κυβερνητικές πηγές απαντούσαν αρνητικά.

Οι πληροφορίες περί παραίτησης Μουζάλα προέκυψαν μετά την έντονη κριτική που άσκησαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα μέλη των 53+ στους χειρισμούς της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του κ. Μουζάλα στο μεταναστευτικό.

Στο μεταξύ, νωρίτερα το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι η Αθήνα έχει προτείνει τον κ. Μουζάλα για τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεωρώντας την υποψηφιότητα αυτή «υψηλού συμβολισμού»...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: