31.10.17

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 29χρονος...


Το κατώφλι του εφέτη ειδικού ανακριτή κατά της τρομοκρατίας θα περάσει και πάλι αύριο ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την αποστολή "τρομοδεμάτων".
Ο...
νεαρός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο ειδικός ανακριτήw εξέδωσε διάταξη για τη λήψη δείγματος DNA από τον νεαρό ο οποίος, μέσω του συνηγόρου του, ζήτησε προθεσμία πέντε ημερών ώστε να ορίσει πραγματογνώμονα. Εάν στο μεσοδιάστημα ληφθεί από το νεαρό γενετικό υλικό με βίαιο τρόπο, τότε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης, θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην αποστολή τρομοδεμάτων στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε ευρωπαίους αξιωματούχους, σύμφωνα με πληροφορίες ,αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος αύριο ,πριν οδηγηθεί στο Εφετείο, θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον τακτικού ανακριτή στην Ευελπίδων με αφορμή την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για σειρά αδικημάτων που «τελέστηκαν με τρόπο σε έκταση και υπό τις συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά τη χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν έναν πληθυσμό και να βλάψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Η συγκεκριμένη δίωξη αφορά στα ευρήματα (όπλα κλπ) κατά τη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: