31.10.17

Χάος με τις ηλεκτρονικές κάρτες των αστικών συγκοινωνιών...

Απίστευτη οδύσσεια και ουρές ως τη νύχτα (Βίντεο)...

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ηλικιωμένοι, μητέρες με παιδιά, εργαζόμενοι, που περιμένουν έως και πέντε ώρες στην ουρά για...
να προμηθευτούν τις νέες ηλεκτρονικές κάρτες και πολλές φορές να μην τα καταφέρνουν και να χρειάζεται να υποβληθούν πάλι στην απίστευτη ταλαιπωρία στους σταθμούς του Μετρό.

Ανέτοιμο το υπουργείο Μεταφορών να εξυπηρετήσει τους επιβάτες και αρκείται να ζητάει συγνώμη δίνοντας μικρές παρατάσεις πέντε ημερών προκειμένου να εισπράξει το αντίτιμο.

Μάλιστα ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης εκτός από τη συγγνώμη στους πολίτες που ταλαιπωρούνται, πρόσθεσε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο είναι «σύνηθες» όταν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές!

Ενδεικτικές της κατάστασης είναι οι φωτογραφίες από τις ουρές:

Σταθμός Συντάγματος
 
Σταθμός Πειραιά
 
 
Σταθμός Αμπελόκηποι
Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν ακόμα και λιποθυμίες ηλικιωμένων ανθρώπων που δεν άντεξαν την πολύωρη ορθοστασία.

Αποκαλυπτικό είναι και το βίντεο του ΑΝΤ1 που κατέγραψε τις μαρτυρίες ταλαιπωρημένων επιβατών που βρίσκονταν στην ουρά για πολλές ώρες, αγνοώντας αν τελικά θα μπορέσουν να προμηθευτούν την ηλεκτρονική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα ισχύσει κανονικά από την 1η Νοεμβρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση για όλους όσοι ανανεώσουν την κάρτα Οκτωβρίου.

Οπως δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ν. Μαυραγάνης στο real.gr: «Οι χάρτινες κάρτες θα ισχύουν έως τις 5 και 15 Νοεμβρίου για όσους δεν προλάβουν να εκδώσουν τις νέες προσωποποιημένες κάρτες στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ ή με την κατάθεση ανοιχτών φακέλων στα εκδοτήρια». Παράλληλα διαβεβαίωσε πως «δεν αλλάζει η τιμή κανενός προϊόντος, δεν θα υπάρξει αύξηση ούτε στα εισιτήρια, ούτε στις κάρτες»...real.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: