31.10.17

Βίτσας: Ο Γιάννης Μουζάλας πρέπει να συνεχίσει...

Τους υπουργούς Γιάννη Μουζάλα και Νίκο Τόσκα στήριξε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε...
συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο Γιάννης Μουζάλας από τη μεταβατική κυβέρνηση ώς σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά, και πρέπει να συνεχίσει» δήλωσε ο κ. Βίτσας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για απειλές περί παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βίτσας αρνήθηκε ότι τίθεται ζήτημα παραίτησης του κ. Μουζάλα.

Όσον αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Δημήτρης Βίτσας επισήμανε: «Κατά τη γνώμη μου ο Νίκος Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά». «Δεν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της; το αντίθετο συμβαίνει» σημείωσε ο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. «Λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση» πρόσθεσε, απαντώντας εμμέσως και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος είχε πει στον ΣΚΑΪ ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία.
Ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης, της περιφέρειας του δήμου της Αθήνας θα ήταν το προτιμότερο για την αντιμετώπιση της ανομίας. Ωστόσο, ερωτηθείς αν γνωστά πρόσωπα μπορούν να πάνε στα Εξάρχεια, απέφυγε να απαντήσει.

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ, και άλλες, που δείχνουν ότι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν μειώνεται, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί επισταμένως τις δημοσκοπήσεις, αλλά σημείωσε τη δουλειά που επιτελείται από την κυβέρνηση, και την πρόοδο που έχει συντελεστεί για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Στο μεταβατικό στάδιο θα υπάρχουν κάποια προβλήματα» δήλωσε εξάλλου ο υπουργός, για τις ουρές που σχηματίζονται για την έκδοση καρτών του Μετρό. Απέδωσε μάλιστα προβλήματα όπως αυτό στο «πώς έχει συνηθίσει να λειτουργεί η κρατική μηχανή», διαβεβαιώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες για αλλαγές...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: