1.10.17

Τραγικό δυστήχημα ο θάνατος εισαγγελέα πολύκροτων υποθέσεων...



Έπεσε από τον 4ο όροφο...

O Εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του το...
πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του στα Βριλήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο και σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο σώμα του. 

Αρχικά μεταδόθηκε ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας. Νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πάντως, κάνουν λόγο για τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές από τις καταθέσεις των συγγενών και τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μία κουρτίνα στο σπίτι του, η καρέκλα όμως κινήθηκε με αποτέλεσμα να εκσφενδονισθεί ο εισαγγελέας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Η πτώση του 63χρονου εισαγγελέα έγινε αντιληπτή αμέσως από τους γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς κατέληξε στα τραύματά του.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε χειριστεί τις πολύκροτες υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.


Πηγή: tvxs.gr, altsantiri.gr, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: