1.10.17

Οι Anonymous και οι Eponymous...

Έσκασε ο ΣΚΑΪ. Μα να διώξουν τον Σόιμπλε; Τον αρχιβασανιστή της Ευρώπης, το αφεντικό μας; Βουρκωμένοι περπατούσαν στους διαδρόμους οι υποτακτικοί της δημοσιογραφίας, ούτε να...
είχαν χάσει τον πατέρα τους τέτοια στεναχώρια. Είχαν έναν άνθρωπο που έβριζε την κυβέρνηση της χώρας και έβρισκαν κι αυτοί ευκαιρία να βγάζουν το δικό τους μίσος για την Αριστερά. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, όπου οι δημοσιογράφοι έχουν φιμώσει τα στόματα του πνευματικού κόσμου και μιλάνε μόνο οι ίδιοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι, να το πούμε κι αυτό, χαίρουν άκρας αγραμματοσύνης. Αλλά αυτός που εκτελεί συμβόλαια, δεν χρειάζεται να ξέρει γράμματα. Χρειάζεται να έχει γεννηθεί βρωμερός και τρισάθλιος. Τελικά, η δημοσιογραφία μπορεί να είναι και πάθηση, ε;

Υ.Γ.1: Στην Αμερική ο Τραμπ έχει ξεσηκώσει όλη την κοινωνία στο πόδι. Παίζουν με το άλλο βλαμμένο της Βόρειας Κορέας το παιχνίδι, να δούμε ποιος είναι ο πιο καλός ο καουμπόι, ενώ στο εσωτερικό της χώρας, όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος έχουν σηκώσει μπαϊράκι, ακόμα και απ΄ τον αθλητικό χώρο. Και δω Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συστρατευθεί πίσω από τον χουντικό Άδωνη και ξεφτιλίζονται καθημερινά στην ιστορία. Στη χώρα αυτή σε λίγο δεν θα τολμάς να πεις ότι είσαι προοδευτικός. Τα κανάλια είναι βαμμένα όχι μπλε, πως το λένε μωρέ αυτό το χρώμα οι ξανθιές, μπλουμπλάκ (blueblack).
Η ιδιωτική τηλεόραση έχει χουντέψει. Και η κρατική ΕΡΤ ακόμη δεν λέει να ξυπνήσει. Διακόσια χρόνια πίσω από την πραγματικότητα. Και δεν φταίνε οι εργαζόμενοι. Είναι αυτή η πουτάνα η νοοτροπία που είναι βαθιά ριζωμένη και σαπίζει ότι πάει να ανθίσει.

Υ.Γ.2: Όσα κανάλια και να γυρίσεις φίλε μου, αλήθεια δεν πρόκειται να μάθεις. Η προπαγάνδα, η διαστρέβλωση και το ψέμα είναι χειρότερο από την περίοδο της χούντας. «Χόρευε ζεϊμπέκικο ο Κουρουμπλής μ’ αυτόν που το καράβι του βούλιαξε και γέμισαν μαζούτ οι παραλίες», μας διαβεβαίωνε ο Άδωνις. Μετά από δυο ώρες, αρχίζεις να μαθαίνεις ότι μπορεί να μην είναι έτσι. Αλλά σου μένει και μία υποψία ότι μπορεί να είναι και έτσι. Βάζουν μπροστά τον Άδωνη να σπέρνει το ψέμα και πίσω βγαίνουν οι θεριστές, πρώην λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, νυν λαμόγια της ΝΔ, πουλημένοι, υποτακτικοί. Επαναλαμβάνουν το ψεύδος του χουντικού. Σκούπα, πρέπει ο Έλληνας να σκουπίσει όλα τα καθικοτόμαρα, είτε κινούνται Δεξιά, είτε Αριστερά στο τοπίο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Ανάγωγου της Κυριακής ΕΔΩ

Από τη στήλη "Ανάγωγος" (altsantiri.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: