2.7.17

Χαμός στα media για το ποιος αποκάλυψε πρώτος την υπόθεση Σημίτη...


...αλλά και για το αν είναι υπαρκτό ή όχι θέμα...
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι...
το ενδιαφέρον των πολιτών είναι τεράστιο για την υπόθεση που ερευνά η Εισαγγελία Διαφθοράς σχετικά με υπόνοιες για χρηματισμό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη… τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το πλήθος των email που λάβαμε στο site!
Ωστόσο, κάποιοι εγκαλούν το Enimerosi24 που τόνισε το πρωτοσέλιδο της «Real News» σχετικά με το θέμα του πρώην πρωθυπουργού… υποστηρίζοντας ότι άλλες εφημερίδες νωρίτερα είχαν κάνει τις σχετικές αποκαλύψεις… Μάλιστα η «Δημοκρατία» πρώτη – μας θυμίζουν αρκετοί με επιστολές τους, αποκάλυψε το θέμα και το ύποπτο έμβασμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η εισαγγελική έρευνα… Επιπλέον σχετική αναφορά είχε φιλοξενήσει και η εφημερίδα «Κόντρα».
Ορισμένοι όμως, εξ αυτών το κάνουν με διάθεση αυστηρά ενημερωτική και ορισμένοι άλλοι με αγανακτισμένο και υβριστικό τρόπο, διότι θεωρούν ότι η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου «έκλεψε» το ρεπορτάζ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να το πιστωθεί.
Επειδή όμως η υπόθεση είναι «καυτή»… δεν αξίζει τον κόπο να σταθεί κανείς στους ανάγωγους ή στους υβριστές!
Το σημαντικό όπως επισημαίνουν αρκετοί αναγνώστες του site είναι ότι επιτέλους κάποιες εφημερίδες ασχολούνται και με τα ουσιώδη. Άλλωστε για τους πολίτες δεν έχει σημασία αν η αποκάλυψη ανήκει στην τάδε ή τη δείνα εφημερίδα… Αυτό ενδιαφέρει μόνο τη δημοσιογραφική «πιάτσα». Φυσικά δεν είναι αμελητέο, διότι αφορά τη δουλειά κάποιων ανθρώπων και όντως οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!
Τέλος να σημειωθεί ότι άλλα μηνύματα υποστήριζαν ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και βασίζεται σε ισχυρισμούς ενός προσώπου που έχει καταδικαστεί στη Γαλλία. Μάλιστα το σχετικό μήνυμα συνοδευόταν από ένα ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα «ΝΕΑ» τον Οκτώβριο του 2005 (εδώ) που αναφερόταν στο σκέλος του Γιάννου Παπαντωνίου… με την επισήμανση από τον αποστολέα ότι η ιστορία είναι προϊόν ενός υπόκοσμου με αναφορές στον Καραμανλή και τον Τσίπρα!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: