31.7.17

Νέα επίθεση Πολάκη σε Βαρουφάκη...

 «Διάβασα και έκλαψα» με το σχέδιό σου...

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, "καληνύχτισε" τον Γιάνη Βαρουφάκη, συμπληρώνοντας πως:...
"Εσύ Γιάννη, εκτός από ταξίδια, φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου, που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, τι άλλο έκανες;"

Προηγήθηκε η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Γιάνη Βαρουφάκη, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών «λίγο», αλλά και «ύπουλο» σημειώνοντας ότι «συνειδητά περνά απέναντι», με τον κ. Βαρουφάκη, σε κείμενο που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο να απαντά: «Συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί. Εσύ;»

Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε νέα απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά:

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, 

ΑΚΟΥ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

1) ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ κανένα αγώνα με το να δημοσιεύεις ηχογραφημένες συνομιλίες συνεδριάσεων και SMS που αντάλλαξες με τον άνθρωπο που σε έκανε υπουργό ,αλλά το μόνο που κάνεις είναι να καλλιεργείς την κατινιά, την πολιτική της κλειδαρότρυπας και του survivor, ρίχνοντας νερό στο μύλο του παλιού συστήματος εξουσίας και διαπλοκής που έχει ποντάρει στην αριστερή παρένθεση, αλλά έχει χάσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέχρι τώρα και ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τρόπο να τραυματίσει την κυβέρνηση. Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, για αυτό το λόγο σε προβάλλουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ στις φυλλάδες τους και στα τζαμπατζοκάναλα τους !!!

2) Επειδή "διάβασα και έκλαψα" το σχέδιο σου, ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε έναν συμβιβασμό για να μην οδηγήσουμε στη καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα και να μη χρεώσουμε την αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα. 
Γιατί εκεί οδηγούσε το σχέδιο σου...

3) ΕΓΩ , μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο του αναχωρητισμού, αλλά συνέβαλλα με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα τεράστιο αγώνα και πόλεμο με τους δανειστές και τη ντόπια διαπλοκή που τώρα σε κανακεύει . Για να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ως κυβέρνηση νίκες για αυτούς που εκπροσωπούμε:

-Για να καλύψουμε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους με δωρεάν περίθαλψη και να διαγράψουμε τα χρέη τους στην εφορία 
- Για να ενισχύσουμε με 9000 ανθρώπους το ΕΣΥ (και είναι στο δρόμο άλλοι 9500)
-Για να βγάλουμε στη φόρα κλεψιές 85 δισ. ευρώ στον χώρο της Υγείας από αυτούς που σήμερα σε προβάλλουν 
-Για να ανοίξουμε νοσοκομεία και τμήματα, να ενισχύσουμε το ΕΚΑΒ ,να αντικαταστήσουμε εξοπλισμούς ,να σπάσουμε το απόστημα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ κλπ

ΕΣΥ Γιάννη, εκτός από ταξίδια ,φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στην Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια ,δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;

Γι’ αυτο Γιάννη ,αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου ,θα σε αποχαιρετήσω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη. 

Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτυλίζουμε πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το υπερτροφικό ΕΓΩ μας .

Καλή σου νύχτα.....

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: