31.7.17

Ποιοι θα «τρέξουν το Εθνος του Σαββίδη»...


"Η επόμενη, αυγουστιάτικη, μάχη που θα δοθεί σε καταστρώματα θαλαμηγών κατά τη διάρκεια διακοπών, θα γίνει για το Mega, όπου ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει ήδη το 19,6% και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεγαλύτερο ποσοστό του ΔΟΛ. Διαιτητής και καταλύτης ο όμιλος Βαρδινογιάννη"...
Παραδοσιακά λες, αφού κάθε Ιούλη γίνονται...
οι αλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ και οι θεσμικές κυβερνητικές παρεμβάσεις, ο πρώτος κύκλος των μετακινήσεων, μεταβιβάσεων, παρεμβάσεων, κλπ, στα media, ολοκληρώθηκαν. Οι βαρώνοι φεύγουν διακοπές, η κυβέρνηση ως και τον 15ντάυγουστο έχει το χρόνο των νομοθετικών παρεμβάσεων, τα ΜΜΕ αλλάζουν από Σεπτέμβριο.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως και αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα περίπτερα το «Έθνος», υπό τη νέα ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη μέσω της Dimera Media. Τη νέα εφημερίδα μετά την απόκτηση των τίτλων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» και της «Ημερησίας» στον πλειστηριασμό της περασμένης Τετάρτης, θα “τρέξουν  οι Μπάμπης Παπαδάκης και Γιώργος Μπατρουδάκης.

Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχουν λάβει αποζημιώσεις, όπως συνέβη και με τους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Το νέο “συγκρότημα” Σαββίδη θα μετακομίσει σε άλλο κτήριο, όπως και οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που επίσης θα εγκαταλείψουν το Φθινόπωρο το κτήριο της Μιχαλακοπούλου. Τα κτήρια παραμένουν στις τράπεζες!

Η επόμενη, αυγουστιάτικη, μάχη που θα δοθεί σε καταστρώματα θαλαμηγών κατά τη διάρκεια διακοπών, θα γίνει για το Mega, όπου ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει ήδη το 19,6% και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεγαλύτερο ποσοστό του ΔΟΛ. Διαιτητής και καταλύτης ο όμιλος Βαρδινογιάννη.

mediatvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: