31.7.17

Άμεση αποκατάσταση των ζημιών...

Ο Κοντονής υπόσχεται άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα δικαστήρια και φυλακές της Κωστα δικαστήρια και φυλακές της Κω, υπόσχεται ο Κοντονής...

Άμεσα θα αποκατασταθούν οι  υλικοτεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό της 21ης Ιουλίου, στο...
δικαστικό Μέγαρο, τις φυλακές και το κτίριο που στεγάζεται το κτηματολογικό γραφείο της Κω, δήλωσε  σήμερα ο υπουργός  Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μετά την επιθεώρηση που πραγματοποίησε στους τρεις αυτούς  χώρους.
            
Τον υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευαν ο έπαρχος Κω Γεώργιος Χαλκιδιός, ο  πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Παναγιώτης Αβρίθης, δικαστές, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και δικαστικοί υπάλληλοι.
          
Αμέσως μετά ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε:
«Ήρθαμε να ελέγξουμε την κατάσταση μετά τον σεισμό. Ο σεισμός ήταν ισχυρός. Ευτυχώς το νησί άντεξε και απ’ ότι είδα και οι δικαστικές υπηρεσίες έχουν υποστεί περιορισμένες ζημιές. Η επανεξέταση θα γίνει αυτή την εβδομάδα και ελπίζω οι υπηρεσίες να κριθούν κατάλληλες για την επαναλειτουργία τους. Άμεσα θα αποκαταστήσουμε τις υλικοτεχνικές ζημιές και θεωρώ ότι θα έχουμε εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών αυτών.
            
Σε ό, τι αφορά την υποστελέχωση σε επίπεδο δικαστών δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ σε επίπεδο γραμματέων, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις διαγωνισμοί του υπουργείου Δικαιοσύνης. Μόλις ολοκληρωθούν πρόκειται να καλύψουν πάρα πολλές κενές οργανικές θέσεις σε όλη την Ελλάδα»...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: