31.7.17

Σιγά, σας βλέπουν...

http://avgi.gr/documents/10179/0/%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%A5%CE%9E%CE%97+01/08f50209-f356-4f78-84ba-94b5d814cde6?t=1501516082479&imageThumbnail=3Βίντεο...

Την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε μια ζωντανή, εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο...
ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε. Υπήρχε παράλληλα και η δυνατότητα της τηλεοπτικής κάλυψης της συνέντευξης μέσα από το στούντιο.

Λίγο το θέμα με τον Κ. Μπακογιάννη, λίγο η περιοδεία του στην περιφέρεια που στιγματίστηκε από το φιάσκο της μη συνάντησης του με τους απολυμένους των Λιπασμάτων στην Καβάλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε μερικές δύσκολες μέρες. Έτσι, προφανώς αποφάσισε να βγει να τα πει για να εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση. Και πού καλύτερα για να το κάνει, απ’ ό,τι στη θαλπωρή και την ασφάλεια ενός φιλικού Μέσου. Τόσο φιλικό μάλιστα που ακόμα κι αν ο δημοσιογράφος ξεχνούσε να θέσει μια ερώτηση, θα του το υπενθύμιζε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Και το έκανε.

Στο 35:33 ο Κυρ. Μητσοτάκης την ώρα που ολοκληρώνει μια απάντησή του… πασάρει ένα χαρτί στον δημοσιογράφο και του κάνει ένα διακριτικό νόημα. Ο δημοσιογράφος το διαβάζει και ο πρόεδρος της ΝΔ το παίρνει πίσω. Αμέσως μετά ο δημοσιογράφος ρωτά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Καθώς είχαν περάσει 35 λεπτά συνέντευξης, φαίνεται ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος ξεχάστηκαν ότι καταγράφονται και προβάλλονται από την κάμερα.

Το σασπένς συνεχίζεται: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ακούει προσηλωμένος το… αναπάντεχο και σκληρό ερώτημα που του θέτει ο δημοσιογράφος. «Χαίρομαι που με ρωτάτε γι’ αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε…», σχολιάζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας το δύσκολο έργο να απαντήσει στην… απρόσμενη ερώτηση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας που εκ της αποστολής του αποσκοπούσε στο να στριμώξει και, τελικά, να ελέγξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Το δε γεγονός ότι η ίδια η ΝΔ «ανέβασε» το βίντεο της συνέντευξης στον λογαριασμό του κόμματος στο Youtube και έτσι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το επίμαχο σημείο, καλύτερα να μείνει ασχολίαστο.

Παρακολουθήστε στο 35:33...

 avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: