21.9.15

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια...

Ανοιξε το θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.
Επιστρέφει ο Σαμαράς?...
Η ήττα της ΝΔ δημιουργεί θέματα στο κόμμα. "Η φτώχεια φέρνει γκρίνια", είπε ο Τάκης Χατζής στην Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ) και πρόσθεσε, πως, "εδώ σ' αυτό το κανάλι άνοιξε χθες το θέμα ηγεσίας στη ΝΔ ο κ. Βορίδης".
Ο...
σχολιαστής του ΣΚΑΙ, είπε, πως, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια καθησυχαστική δήλωση (δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ), αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Υπήρξαν ήδη αντιδράσεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες.
Ο κ. Χατζής αναφέρθηκε και στην υπέρ Σαμαρά δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη, αλλά και στην κυρία Αννα Ασημακοπούλου που είπε ότι ο Σαμαράς  είχε πάει καλύτερα από τον κ. Μεϊμαράκη στις προηγούμενες εκλογές. 
Κατά τον δημοσιογράφο, ο κ. Σαμαράς είναι πάντα εδώ και ενδεχομένως να διεκδικήσει την ηγεσία. 
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μεϊμαράκης βλέποντας την κατάσταση, επισπεύδει το Συνέδριο της ΝΔ που κατά τις πληροφορίες του, θα γίνει τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. 
Τέλος, είπε, πως, ο κ. Καραμανλής στηρίζει αυτή τη στιγμή τον κ. Μεϊμαράκη υπό την έννοια της διατήρησης της συνοχής του κόμματος. Γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της διάσπασης και της αποχώρησης κάποιων από τη ΝΔ, προς την ακροδεξιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: