30.9.15

Από τα γεμιστά, στις πίτες...

Νέα «συνταγή» Φωτίου κατά της κρίσης: Από τα γεμιστά στις πίτες!
Νέα "συνταγή", από την Φωτίου...
Πίτες είναι το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Αυτό εξήγησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου η οποία ήδη... από την προεκλογική περίοδο έχει δείξει μια έμφαση στις μαγειρικές παρομοιώσεις για τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Έτσι μετά την αλήστου μνήμης ατάκα της ότι η κυβέρνηση «θα φτιάξει ακόμη και μαρμελάδες» για όσους έχουν ανάγκη» και τη... συμπλήρωση του «μενού» με γεμιστά στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, σήμερα η κυρία Φωτίου ολοκλήρωσε - μέχρι τουλάχιστον νεωτέρας - τον κατάλογο με... πίτες!

Ερωτηθείσα για τα όσα είχε πει στις 23 Σεπτεμβρίου όταν είχε δηλώσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι σαν τα γεμιστά με λίγο ρύζι, η κυρία Φωτίου δήλωσε την Τετάρτη στα Παραπολιτικά FM ότι «τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες  γιατί είναι  φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες  καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα».  

Στην ίδια συνέντευξη προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για ένα νέο σύστημα κοινωνικής προστασίας μετά από διαβούλευση με κοινωνικές ομάδες και κόμματα και συμπλήρωσε ότι αναζητά ένα κονδύλι περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο για την κάρτα αλληλεγγύης.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: