30.9.15

Ποιος υποψήφιος της ΝΔ στηρίζεται σε επιχειρηματικά τζάκια;...

photo: Nikos Libertas / SOOCΗ «βόμβα» που πέταξε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη χθεσινή εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο περί «Επιχειρηματικών τζακιών πίσω από τις υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΔ»…. Έβαλε φωτιά στα τόπια!

Ποιον από τους τρεις υποψήφιους, Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν δηλώσει επισήμως την πρόθεση τους να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ, εννοούσε;

Πάντως από εχθές όλοι μιλούν...
(χωρίς κανείς να κατονομάσει) για τον φέρελπι υποψήφιο με την ομολογουμένως μεγάλη απήχηση που έχει ο λόγος του στην κοινή γνώμη της περιφέρειάς του… Ο οποίος – σύμφωνα με το ρεπορτάζ (των λεγομένων του Νικήτα Κακλαμάνη), προωθείται στην ηγεσία της ΝΔ, από γνωστό ελληνο-κάτι επιχειρηματία με πολύ-επίπεδες δραστηριότητες, εντός και εκτός συνόρων!

Ωστόσο, αυτό που εξόργισε περισσότερο τους ανθυποψήφιους… Ήταν η δήλωση στήριξης (της συγκεκριμένης υποψηφιότητας) νεαρού στελέχους της Συγγρού που φέρεται να συνδέεται με συγγενικό πρόσωπο του εν λόγω επιχειρηματία!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: