30.9.15

Συγχαρητήρια επιστολή του Μαχμούντ Αμπάς στον Τσίπρα...


Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την ανάληψη των πρωθυπουργικών καθηκόντων του, επέδωσε ο επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, εκ μέρους του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.

"Ο...
Παλαιστίνιος Πρόεδρος ευχήθηκε στον πρωθυπουργό και τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης κάθε επιτυχία στο κυβερνητικό τους έργο και στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων, για πρόοδο, ανάπτυξη, ευημερία, καθώς και συνέχιση της κοινής συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη των ιστορικών σχέσεων φιλίας των δύο λαών", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη, η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα.

"Ο παλαιστίνιος Πρόεδρος", καταλήγει η ανακοίνωση, "ευχαρίστησε τον Ελληνα πρωθυπουργό και τον φίλο ελληνικό λαό για τις πάγιες θέσεις αλληλεγγύης και στήριξης τους στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ανεξαρτησία, ελευθερία και την ίδρυση του ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ".

AΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: