21.9.15

Κριτική από τη «δεξιά πλατφόρμα» της ΝΔ...

Άδωνις Γεωργιάδης - Μάκης Βορίδης
Ζητήματα για τη στρατηγική της «γαλάζιας» παράταξης εγείρουν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της, λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τη στροφή του κόμματος προς τον μεσαίο χώρο αλλά και για το...
γεγονός πως η Συγγρού επιχείρησε να καλλιεργήσει κλίμα συναίνεσης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης εφήρμοσε απαλή μουσική»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» αφού τόνισε αρχικά πως «η ΝΔ παραμένει ένα συμπαγές κόμμα, παραμένουμε όρθιοι, είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ενωμένοι», εκτίμησε πως όλα τα προηγούμενα περί ακροδεξιάς στροφής Σαμαρά και εκστρατείας φόβου, δεν αποδείχθηκαν ως θεωρίες, αφού η ΝΔ έχασε 250.000 ψήφους.

«Ο κ. Μεϊμαράκης εφήρμοσε απαλή μουσική» σχολίασε ο Αδ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι, αν ψήφιζαν τη ΝΔ οι ίδιοι που την ψήφισαν τον Ιανουάριο, θα είχε σήμερα ποσοστό 34%.

Σε ό,τι αφορά το τι θα ακολουθήσει για τη Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα, είπε: «Η απόφαση του πολιτικού συμβουλίου ήταν αλλαγή αρχηγού με εκλογή από τη βάση μέχρι τα τέλη Μαρτίου, εκτός και αν προκύψουν νωρίτερα πολιτικά γεγονότα· οι εκλογές είναι ένα τέτοιο».

«Εφεξής ξεπαρεού από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Μιλώντας χθες στο Mega o Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «ήταν λάθος η εντύπωση συναίνεσης που δημιουργήθηκε» και πρόσθεσε ότι «εφεξής ξεπαρεού από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η προσπάθεια του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να δώσει λαϊκό στίγμα στη Ν.Δ., σε αντιδιαστολή με το σκληρό δεξιό στίγμα του Αντώνη Σαμαρά, επικοινωνιακά είχε αποτελέσματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου, όχι όμως και πολιτικά.

"Παρασκήνια" (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: