2.3.14

«Μπορεί εύκολα ο Ολυμπιακός»...




Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται.
Ο Νίκος Βαμβακούλας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζει όπως λίγοι την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Σήμερα, ο ίδιος που...
υπηρετεί τους νταμπλούχους Ελλάδας ως scouter, τόνισε μέσω του woop.gr, ότι πιστεύει πως οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν εύκολα να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Super League.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν είναι καλό που από τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει δηλώσεις όπου εκφράζουν την πεποίθησή τους για νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
«Είναι μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό. Από άποψη και βαθμολογίας αλλά και παικτών. Πρέπει να αντιμετωπίσει το αποψινό ματς όπως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως και την Τρίτη», είπε αρχικά ο Νίκος Βαμβακούλας στο woop.gr για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής και εξήγησε:
«Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι μόνοι τους. Σε επίπεδο Champions League πρέπει και οι 11 να παίξουν το ίδιο καλά για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Παιχνίδια σαν κι αυτό όμως και 3-4 παίκτες μπορούν να το πάρουν μόνοι τους. Και ο Ολυμπιακός τους έχει».

Ποιο είναι το κύριο πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός και πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός;
«Το βασικό του πρόβλημα είναι στην άμυνα. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί πολύ δύσκολα να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί εύκολα να το πάρει το ματς.
Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Και όταν πηγαίνεις σε ένα ματς να παίξεις άμυνα, κάποια στιγμή δεν αντέχεις. Θα δούμε, βέβαια και τι καιρό θα έχει. Γιατί, ξέρετε μπορεί να πιέζεις, να κάνεις ευκαιρίες και η μπάλα να κολλάει.
Ο Ολυμπιακός παίζει ισπανικό στιλ ποδοσφαίρου. Κυκλοφορεί την μπάλα και ασκεί μεγάλο πρέσινγκ στον αντίπαλο. Δεν μπορούν να παίζουν σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο».


Από όταν ήσασταν ποδοσφαιριστής υπάρχει κάποιο ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που θυμάστε ιδιαίτερα;
«Κοίταξε να δεις, αυτά τα ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και αντιστρόφως τα θυμάσαι όπως και να έχει. Είναι αναμετρήσεις που τις περιμένουν πως και πως τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι. Είναι από μόνα τους ξεχωριστά ματς και τα θυμάσαι από ένα μήνα μέχρι να έρθει ξανά ένα τέτοιο ματς».
Στο "τριφύλλι" έχουν δηλώσει πως πιστεύουν ότι μπορούν να σταματήσουν το αήττητο του Ολυμπιακού. Μπορούν να τα καταφέρουν;
«Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το να λένε 'πάμε να τους νικήσουμε, να τους... κάνουμε' δεν είναι καλό. Για μένα αν θες να κάνεις κάτι πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Ο Ολυμπιακός αν είναι σοβαρός, έχει τη θέληση και παίξει αυτό που μπορεί, θα νικήσει εύκολα. Οι παίκτες πέρα από τους βαθμούς θα παίξουν και για το γώιτρο τους».

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: