31.3.14

Ο Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά το "ναι" για τον Πειραιά...

kalpes14.gr


Οι διεργασίες που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό στο Μεγάλο Λιμάνι της χώρας ανάμεσα σε παραγωγικούς φορείς, συλλόγους, Εκκλησία και φυσικά την...
Ολυμπιακή οικογένεια φαίνεται να ολοκληρώνονται. Όλοι συγκλίνουν ότι ο μοναδικός που μπορεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς- Δεξιάς και να αξιοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης για να οικοδομήσει τον Πειραιά του 2025 είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε ο πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης υπηρέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης επί μια δεκαετία.

Πληροφορίες θέλουν τον εφοπλιστή και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποδέχεται το κάλεσμα που του απευθύνουν εδώ και καιρό επώνυμοι και ανώνυμοι Πειραιώτες, και να ανακοινώνει μέσα στις επόμενες ημέρες την υποψηφιότητα του. Από χθες βράδυ ο κ. Μαρινάκης, έχει αλλεπάλληλές επαφές με στενούς του συνεργάτες, ενώ από το πρωί δέχεται τηλεφωνήματα από ανθρώπους του Πειραιά, που τον πιέζουν να πει άμεσα το «ναι». Ανάμεσα στα πρόσωπα που επικοινωνούν από το πρωί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, που εκδηλώνουν την επιθυμία τους, να συμμετάσχουν σε μια κίνηση «ανατροπής» για τα δρώμενα του Πειραιά.

Επειδή ο Πειραιάς, ήταν και παραμένει κάτι μεγάλο για τον γνωστό εφοπλιστή, η όποια απόφαση λάβει θα έχει ως άξονα, τον χρόνο που θα πρέπει να διαθέσει προκειμένου το μεγάλο λιμάνι να γίνει η πόλη πρωταγωνιστής. «Ο Μαρινάκης αφιερώνεται σε ότι κάνει» αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, επισημαίνοντας ότι είναι περισσότερο από αυτονόητο ότι παρά το φόρτο εργασίας, η ενασχόληση με τον Δήμο θα είναι ανάλογη με αυτή που έχει στην Ναυτιλία και τον Ολυμπιακό.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο κ. Μαρινάκης, σκοπεύει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, για την πόλη που γεννήθηκε, ζει και λατρεύει. Και, όπως υποστηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν καλά, η απόφαση θα είναι απολύτως εναρμονισμένη με το διαχρονικό πάθος που τον διακρίνει τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Πειραιά.

Μιχαλολιάκος: Τα πάει περίφημα ο Μαρινάκης

Στο μεταξύ το πρωί ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Μιχαλολιάκος, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Μαρινάκη, να ηγείται κίνησης για τον Δήμο Πειραιά, δήλωσε: «Ο κ. Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεγάλος επιχειρηματίας και τα πάει περίφημα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: