31.3.14

Αναστέλλουν την απεργία από την Τρίτη οι φαρμακοποιοί της Αττικής...

Αναστέλλουν την απεργία από την Τρίτη οι φαρμακοποιοί της Αττικής
Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους από αύριο, Τρίτη, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί ύστερα από μάχη στη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μετά τις ...
14:00 αναμένεται να διεξαχθεί και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στη συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής έχουν κατατεθεί αντικρουόμενες εισηγήσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Η εικόνα από τη συνεδρίαση δεν δείχνει κάποια σαφή προτίμηση σε κάποια από τις εισηγήσεις αυτές και το αποτέλεσμα θα κριθεί ψήφο με ψήφο.

Πολλοί αλλά και ο νυν πρόεδρος του συλλόγου εισηγούνται τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αλλά με διαφορετική μορφή και όχι συνέχιση των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών.

Μερικοί, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Λουράντος, προτείνουν να μένουν κλειστά τα φαρμακεία κάποιες ημέρες, δύο-τρεις, της εβδομάδας και να ανοίγουν τις υπόλοιπες, ενώ άλλοι φαρμακοποιοί εισηγούνται να κλείσουν τα καταστήματά τους την εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές.

Από την άλλη μεριά από τις αριστερές παρατάξεις οι εισηγήσεις είναι για συνέχιση των κινητοποιήσεων με την ίδια μορφή δηλαδή κατεβασμένα ρολά με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: