31.3.14

«Να τιμωρηθεί και όχι να πεθάνει με τόσο φρικτό τρόπο»...

«Να τιμωρηθεί και όχι να πεθάνει με τόσο φρικτό τρόπο»
Συντετριμμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 42χρονου βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι -το πραγματικό όνομα του ήταν Κουρντέτ Κούμε- σε αλβανικά Μέσα.

Η Ρασμί Κούμε δήλωσε πως...
το έγκλημα που διέπραξε ο γιος της ήταν αποτρόπαιο και ότι έπρεπε να τιμωρηθεί και όχι να βασανιστεί και να πεθάνει με τόσο φρικτό τρόπο.

Πρόσθεσε ακόμη ότι προσπάθησε κάποιες φορές να έρθει στην Ελλάδα και να τον δει στις φυλακές, αλλά οι Αρχές δεν της το επέτρεψαν.

«Είχα οκτώ χρόνια να δω το παιδί μου. Και ο ίδιος έκανε πολλές φορές το ίδιο αίτημα, αλλά δεν του απαντούσαν», ανέφερε συμπληρώνοντας ότι η τελευταία επικοινωνία του βαρυποινίτη με την οικογένειά του ήταν πριν από δύο μήνες, όταν μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του, από τον οποίο και έμαθε ότι η μητέρα τους ήταν άρρωστη και βρισκόταν για νοσηλεία στην Ιταλία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όπως αναφέρει το Έθνος, συγγενείς του βαρυποινίτη έφτασαν από την Αλβανία και παρέλαβαν τη σορό του, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο Σερρών, με σκοπό να τη μεταφέρουν στο χωριό του, το Ζουπάν, κοντά στο Φίερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: