31.3.14

Κακλαμάνης: Γιατί ψήφισα "παρών"...

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Γιατί ψήφισα παρών...
BINTEO...
Τους λόγους που ψήφισε «παρών» για το πολυνομοσχέδιο και διεγράφη από την Κ.O. της ΝΔ εξήγησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης, στο πρωινό του ΑΝΤ-1
«Το "παρών" σημαίνει...
σύμφωνα με τη Βουλή, άρνηση ψήφου», είπε και τόνισε ότι δεν ψήφισε ΟΧΙ, «διότι με δόλιο πολιτικό τρόπο στο άρθρο 1 υπήρχε και η διανομή του πλεονάσματος, που θεωρώ ότι είναι ένα θετικό μέτρο και, άρα, δεν μπορούσα να πω όχι».

«Από εκεί και πέρα, όμως, με όση προσωπική πολιτική αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει, εγώ δεν μπορούσα να ψηφίσω κάτι το οποίο πρώτον βάναυσα καταπατούσε τις ιδεολογικές αρχές της παράταξής μου, όπως αυτές καθορίστηκαν, τον Οκτώβριο του '74, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεύτερον, για μία ακόμη φορά, ποδοπατούσαν όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις δια στόματος Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε ότι την απόφαση για το τι θα ψηφίσει την πήρε χθες το βράδυ, πριν από την ψηφοφορία, ενώ υπογράμμισε ότι, μέχρι τελευταία στιγμή, πίστευε ότι θα γίνουν αλλαγές. «Δεν έγινε καμία. Η μόνη επουσιώδης αλλαγή ήταν στα αγροτικά φωτοβολταϊκά.

«Για μένα, χθες επλήγη η αστική δημοκρατία, η οποία βασίζεται πάνω στη μέση αστική τάξη - μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: