23.10.13

Ετοιμος!...


Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας (21:45, ζωντανή γραπτή περιγραφή από το woop.gr), θέλοντας να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τον πρώτο γύρο των ομίλων με εμφατικό τρόπο.

Όπως...
στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ, έτσι και στη Λισαβόνα, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι για τη νίκη – όπως δήλωσε εξάλλου και στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ.

Φυσικά, οι «αετοί», δεν θα τους περιμένουν έτοιμοι να τους κάνουν κάποιο δώρο αλλά αυτό το ξέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως.

Περιττό, δε, να πούμε ότι με πιθανή νίκη σήμερα, ο Ολυμπιακός έρχεται με το… 1,5 πόδι στους «16» της διοργάνωσης – καθώς θα έχει πάρει μακριά από την έδρα του το απόλυτο των βαθμών.

Όσον αφορά στο πως θα παραταχθεί η ομάδα, ο Ισπανός τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την εξής 11άδα
Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια με τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέβα στην άμυνα. Σάμαρης και Εντινγκά θα είναι η «ασπίδα» της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Βάις και Φουστέρ θα είναι στα άκρα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου.

Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να παίξει ο Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μανιάτης να περάσει στα χαφ, με τον Εντινγκά να μένει εκτός. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε το Μασάντο στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντομίνγκεζ, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: