31.10.13

Σύντομα αποκαλύψεις...Η απάντηση του Ανδρουλιδάκη...

Mια μερα μετά την σύλληψη του, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης εξέδωσε ανακοίνωση.

Οπως...
αναφέρει στην ανακοίνωση:

"Ένας απίστευτος φαρσέρ και δολοπλόκος του παρασκηνίου, πρώην λογιστής και εξ’ απορρήτων του εκδότη ο μηνυτής. Πολύ σύντομα αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές της δυσώδους υπόθεσης
Η δεύτερη φάση μιας πρωτοφανούς για τα δικαστικά χρονικά του τόπου υπόθεσης παίζεται αυτές τις ημέρες με θύμα τον γνωστό εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και ακόμη μεγαλύτερο το θεσμό της ελληνικής δικαιοσύνης συνολικά.
Θύτης ένας απίστευτος φαρσέρ, άνθρωπος του παρασκηνίου και της συναλλαγής
και κυρίως αδίστακτος..., που για 12 χρόνια με την ιδιότητα του Λογιστή, εξ’ απορρήτων στέλεχος των επιχειρήσεων Ανδρουλιδάκη και υποτίθεται προσωπικός «φίλος» του εκδότη.
Μόλις μπήκε στο «Μαγαζί», που τον έκανε άνθρωπο, πριν από περίπου 10 χρόνια, έστησε μια απίστευτη μηχανή ψεύδους στην οποία ενέπλεξε και την ελληνική δικαιοσύνη.

Λογιστής- αχυράνθρωπος

Εκείνη δυστυχώς πείστηκε ότι ο… επί δώδεκα χρόνια ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, χωρίς άλλη απασχόληση και κυρίως χωρίς οποιαδήποτε αξιόλογη περιουσία έγινε ένας από τους βασικούς μετόχους (25%) του τηλεοπτικού σταθμού ΤΕΜΡΟ.

Για το σκοπό αυτό έπρεπε να διαθέσει, το τρομακτικό για την εποχή και τις δυνατότητές του, ποσό των περίπου 4 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι ο Λογιστής, ήταν μόνον αχυράνθρωπος, γιατί αυτό επέβαλε τότε ο νόμος για το καθεστώς ιδιοκτησίας των τηλεοπτικών σταθμών.

Ουδείς διανοήθηκε

Μαζί με αυτόν τον… Άνθρωπο, την ίδια υπηρεσία προς την επιχείρηση στην οποία εργάζονταν προσέφεραν και άλλα 15 στελέχη.

Ουδείς άλλος πλην του Λογιστή, διανοήθηκε ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί ως πραγματικός μέτοχος και ιδιοκτήτης.

4 δις. δραχμές

Το εντυπωσιακό είναι ότι χωρίς να προσκομίσει κανένα απολύτως στοιχείο -γι' αυτό και του απορρίφθηκαν όλες οι αγωγές αποζημίωσης που κατέθεσε-, από το οποίο να προκύπτει ότι είχε τη δυνατότητα να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό (4 δισ. δρχ) ή ότι με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο διακίνησε και κατέβαλε τα χρήματα αυτά, κέρδισε την Ποινική πλέον δίκη - που δεν απαιτούνται πλλές γραπτές αποδείξεις- στην οποία οδήγησε τον πρώην εργοδότη… και «φίλο» του.

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή (κάθειρξη) και τώρα ταλαιπωρείται αυτός και η οικογένειά του, παρά το γεγονός ότι ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα εξαγοράς της συγκεκριμένης ποινής.

Σύντομα αποκαλύψεις

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση οι λεπτομέρειες της οποίας που τη συντόνισαν και την εκτέλεσαν και κυρίως το παρασκήνιο γρήγορα θα αποκαλυφθούν.

Πολύ σύντομα το θύμα αυτής της μεγάλης πλεκτάνης θα αποκαλύψει με λεπτομέρειες τα πρόσωπα και το ρόλο που διαδραμάτισαν σ’ αυτή τη μοναδική συνωμοσία που τραυματίζει σοβαρά και το θεσμό της ελληνικής δικαιοσύνης.

Όλοι τότε θα ντρέπονται και θα κρύβουν το πρόσωπό τους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: