31.10.13

Γιατί ο Στέλιος Σοφιανός ευχαριστεί τον Ψυχάρη...

Aποχώρησε από τον ΔΟΛ και ο Στέλιος Σοφιανός, στέλεχος για χρόνια στο Συγκρότημα, παρά το γεγονός ότι ο Σταύρος Ψυχάρης, όπως γράφει ...
ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο fb, δύο φορές τα τελευταία 15 χρόνια, πίστεψε σε αυτόν και του έδωσε τη δυνατότητα να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη αυτή.
Ο Σοφιανός πήγε στον ΔΟΛ όταν (ξανα)άνοιξε το ημερήσιο ΒΗΜΑ πριν από 15 χρόνια περίπου και ήταν ένας από τους επικεφαλής του δυνατού τότε αθλητικού τμήματος. Κατόπιν όταν ο Ψυχάρης έκλεισε το δευτεριάτικο και «διέλυσε» το αθλητικό, ο Σοφιανός ασχολήθηκε με τις περιοδικές εκδόσεις του Βήματος. Αναπόφευκτα ήρθε σε ρήξη (ίσως ο μοναδικός που τόλμησε) με τον πανίσχυρο τότε Θανάση Λάλα και αποχώρησε για να επιστρέψει αναλαμβάνοντας υπεύθυνος για όλα τα περιοδικά του ΔΟΛ. Κατόπιν υπήρξε νέα αναβάθμιση επικεφαλής στα websites και τα apps ενώ ασχολήθηκε και με την «Εξέδρα» (προτού την παραδώσει ο Ψυχάρης στον Ανδρουλιδάκη).
Προφανώς ο Σοφιανός αποχώρησε με το αζημίωτο και με «εθελουσία» από τη Μιχαλακόπουλου..
αφού στο τέλος ευχαριστεί κι από πάνω τον Σταύρο Ψυχάρη. Ιδού τι γράφει ο Στέλιος Σοφιανός στο fb για την αποχώρησή του από τον ΔΟΛ:
"Σήμερα κλείνει και τυπικά ο δεύτερος κύκλος μου στον ΔΟΛ. Όπως περίπου άνοιξε πριν από 7 χρόνια και 8 μήνες: με ηρεμία και σιγουριά για την επόμενη ημέρα.
Ευχαριστώ τους εκατοντάδες συναδέλφους που δουλέψαμε μαζί ή πλάι. Στο «Βήμα» και τα πέντε περιοδικά του, που είχα την τιμή να διευθύνω, στα websites και τα apps, στην «Εξέδρα», συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάτι από όλα όσα φτιάξαμε, αναδείξαμε, κρατήσαμε ψηλά παρέα, ακόμη και όσα σχεδιάσαμε και δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα. Το χαμόγελό τους, οι χιλιάδες «καλημέρες» και «καληνύχτες», συνόδεψαν τη σπουδαιότερη, έως σήμερα, επαγγελματική περίοδο της ζωής μου.
Ευχαριστώ και τα εκατοντάδες στελέχη εκεί έξω, στην περίφημη «αγορά», με τα περισσότερα από τα οποία είχαμε μια σωστή, σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργασία. Σε «χρυσές» αλλά, αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, και σε «μαύρες» εποχές. Με τους περισσότερους θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε από κοντά.
Ειδικά στα παιδιά που σήμερα προστίθενται, προσωρινά ελπίζω, στη μακρά λίστα των ανέργων, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μια κουβέντα, για την οποία πρώτος από όλους μπορώ να εγγυηθώ: θα τα καταφέρετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να βλέπετε μπροστά.
Ευχαριστώ, τέλος, τον Σταύρο Ψυχάρη. Είναι ο άνθρωπος που, δύο φορές τα τελευταία 15 χρόνια, πίστεψε σε μένα και - μαζί με πολύτιμη γνώση για τη ζωή και τη δουλειά - μου έδωσε τη δυνατότητα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή.
Όλα είναι Αρχή."...
zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: