31.10.13

Μωραΐτης: Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης...

 

...μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα...
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη σε ραδιοφωνικό σταθμό περί «μήτρας της λαμογιάς» και «30ετη λεηλασία της χώρας από...
το ΠΑΣΟΚ» ανήρτησε πριν λίγο της εξής δήλωση στην ιστοσελίδα του και στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

-Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα… Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης

Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου.

Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς».

Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες, την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε…

Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μια και μόνο μια.

Σχόλιο : Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο περιβόητος Φαήλος Κρανιδιώτης είχε δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά νομίζω ότι όλοι πια γνωρίζουν ότι όταν μπαίνεις στο λάθος τρένο, όλοι οι σταθμοί είναι λάθος.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: