27.10.13

Για το τρίποντο και το καλό θέαμα!...


Λίγες ημέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το 1-1 με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ήταν και νίκη, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και ...
στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, live chat στο woop.gr) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να βρεθεί μαζικά στις εξέδρες για την αναμέτρηση απέναντι στο συγκρότημα του Σα Πίντο, επιβραβεύοντάς τους για την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος.

Στο Λιμάνι γνωρίζουν τις... παγίδες τέτοιων αγώνων ύστερα από ευρωπαϊκές μάχες και ειδικά με τα ματς που έπονται απέναντι σε Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, όπου ο Ολυμπιακός παίζει ένα μεγάλο μέρος της φετινής του σεζόν.

Για το λόγο αυτό, θέλει να βγάλει όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται τη σημερινή αναμέτρηση και να επικεντρωθεί από εκεί και πέρα στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον αντίποδα, οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, είναι στριμωγμένοι στη γωνία και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ

Αναφορικά με την 11άδα, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ, σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στη σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα στη Λισσαβώνα, θέλοντας να δώσει και μερικές ανάσες σε κάποιους παίκτες του, που έχουν τραβήξει μεγάλο... κουπί μέχρι τώρα.

Ο 50χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μανωλά για να πάρει ανάσες, ενώ ο Ντομίνγκες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και δεν θα παίξει απέναντι στον ΟΦΗ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος - από δεξιά προς αριστερά - αναμένεται να έχει τους Σαλίνο, Α. Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέβα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τους Κάμπελ και Φουστέρ να παίζουν στα πλάγια. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σαβιόλα και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι είτε ο Μήτρογλου είτε ο Ολαϊτάν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαταμπαρέ, Σάμαρης, Παπάζογλου, Βάις και Μεντζανί.

Προβλήματα για ΟΦΗ, «μέσα» ο Γκαλέτι

Εξάλλου, με προβλήματα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στη γνωστή απουσία του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, που έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης, προστέθηκαν ο Μανώλης Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Ρικάρντο Βερόν, που χθες υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Στη 19μελη αποστολή επιστρέφει ο Μακρής, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναλυτικά η αποστολή: Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Ζβασίγια, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζε, Μακουκούλα, Γκαλέτι και Όγιος.
Woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: