23.10.13

«Θα αντιταχθούμε στη λήψη νέων μέτρων»...

«Θα αντιταχθούμε στη λήψη νέων μέτρων»
Την πρόθεση του ΚΚΕ να αντιταχθεί στη λήψη νέων μέτρων εξέφρασε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας σε δηλώσεις του κατόπιν της συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Ο...
λαός στενάζει και λέει δεν πάει άλλο», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας ότι «μόνο 505 Έλληνες αυτή τη στιγμή έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ την ώρα που ο λαός πεινάει».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση της δημόσιας υγείας, επικαλούμενος το παράδειγμα του Ευαγγελισμού, όπου, όπως είπε, προχθές λόγω εφημερίας 53 ράντζα κατέκλυσαν το νοσοκομείο.

«Αυτή είναι η δημόσια υγεία. Ο λαός «την πληρώνει» σε όλους τους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, υγεία, παιδεία, πρόνοια κ.ά.», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους αγώνες και στην προσπάθεια των εργαζομένων στις υπηρεσίες της πολιτικής αεροπορίας.

«Το ΚΚΕ σταθερά εμμένει στη θέση του καμία ιδιωτικοποίηση, καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση, καμία αλλαγή σε εργασιακές σχέσεις, σε μισθούς και δικαιώματα των εργαζομένων. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας, ότι υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός μεταρρυθμίσεων στα πλαίσια του Eνιαίου Eυρωπαϊκού Oυρανού που θα μεγαλώσει την ανταγωνιστικότητα των μονοπωλιακών ομίλων, θα αυξήσει την κερδοφορία του κεφαλαίου σε βάρος των ίδιων των εργαζομένων», επεσήμανε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: