13.10.13

Aναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο Παπαχρήστος...


Τι γραφει στο κείμενο του, για το οποίο τον μήνυσε ο  Καμμένος...
Eλευθερος αναμένεται να αφεθεί ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γ. Παπαχρήστος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στα Ιωάννινα, υστερα από μήνυση που υπέβαλε χθες εναντίον του ο Π. Καμμένος.

Το...
κείμενο του Γιώργο Παπαχρήστου για το οποίο τον μήνυσε ο Πάνος Καμμένος

Το κείμενο του κ. Παπαχρήστου αναφερόταν σε μια υπόθεση που όπως σημείωνει ανέσυρε από το... αρχείο. «Πρόκειται για κατάσταση ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ στην οποία το όνομα του αγαπημένου μας πρόεδρου βρίσκεται στην έβδομη θέση» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως το εν λόγω έγγραφο με το οποίο ζητείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το άνοιγμα λογαριασμών του «πρέδρου μας» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο δημοσιογράφος τον κ. Καμμένο, έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Αφού ο κ. Παπαχρήστος αναρωτιέται που βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει αναφέρει: «Που θέλω να καταλήξω (...); Οτι πρόκειται για εισαγγελική παραγγελία την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης! Σπεύδων να διευκρινίσω για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος «Π.Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες». Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται σε μια στιγμή σύγκρουσης...».

  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: