27.3.12

Μία... αμαζόνα στους συνεργάτες του Παπαδήμου!...


Ανάμεσα στους (αρκετούς) συμβούλους του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, είναι και η.. Κατερίνα Κάπολα, η εντυπωσιακή συνεργάτιδα του πρωθυπουργικού γραφείου, η οποία έχει συγκεντρώσει εκτός από τα βλέμματα και τα σχόλια του Τύπου.
Πρόκειται για μιά από τους...

έντεκα ειδικούς συμβούλους του πρωθυπουργού που ειδικεύεται στα νομικά ζητήματα και επιλέχθηκε από τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου, Γκίκα Χαρδουβέλη. Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει «επιτρατεύσει» ομάδα αριστούχων με σπουδές στο εξωτερικό και πλούσια βιογραφικά, ώστε να τον συμβουλεύουν στα «στριφνά» θέματα. Η συνεργασία της... 11άδας νεαρών συνεργατών εξελίσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ομαλά, ωστόσο τις εντυπώσεις κλέβει η χαρισματική Κατερίνα.

Οι συνάδελφοί της μπορεί να την αποκαλούν, μεταξύ αστείου και σοβαρού (με αφορμή και τη γνωστή διαφήμιση), «αμαζόνα», εκείνη όμως προτιμά να μιλά με τα... προσόντα της, τα επαγγελματικά.

Απόφοιτος της Νομικής Κομοτηνής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βοστόνη και ειδίκευση στα θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Τεχνολογίας των Πληροφοριών και το Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο. Η Κατερίνα Κάπολα τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, ενώ ταξίδεψε στις ΗΠΑ μέσω του Πανεπιστημίου Yale, όπου παρακολούθησε μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: