31.3.12

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην «΄Ωρα της γης»...


http://gavdosfm.gr/
Τζουνάρας Βασίλειος.
«Μπορούμε να σώσουμε το όνειρο» με αυτό το σύνθημα, η WWF Ελλάδας καλεί για τέταρτη χρονιά, εκατομμύρια πολίτες να συμμετέχουν στην περιβαλλοντική δράση «η Ώρα της Γης». Αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30, η WWF Ελλάδας ζητάει να κατεβάσουμε τους διακόπτες ρεύματος, αναλαμβάνοντας ενεργό δράση στον αγώνα κατά της...
αλλαγής του κλίματος.

Η ελληνική συμμετοχή λαμβάνει φέτος έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα , καθώς όλοι οι πολίτες καλούνται να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον στη σχετική ιστοσελίδα, www.facebook.com/WWFGreece.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η πληροφόρηση των πολιτών και η ευαισθητοποίηση τους για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως είναι αυτό της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά και η προτροπή να υιοθετήσουν ανάλογη συμπεριφορά και στην καθημερινότητά τους.

Σε αυτήν την εκστρατεία, την «Ώρα της Γης», συμμετέχει ενεργά και η Περιφέρεια Κρήτης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της WWF Ελλάδας. Αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, θα σβήσει τα φώτα για μια ώρα, δίνοντας το «σινιάλο» της συμμετοχής για την προστασία του Περιβάλλοντος και προτρέποντας τους πολίτες να ενεργήσουν κατά τον ίδιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: