31.3.12

Την προσεχή Παρασκευή εγκρίνονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ...


Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ ενόψει της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου...
Την Κυριακή, 1η Απριλίου, ολοκληρώνεται η συλλογή υποψηφιοτήτων από την αρμόδια επιτροπή που σύστησε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, ώστε την προσεχή Παρασκευή, οπότε και συνέρχεται το ...
Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, να εγκριθούν τα ψηφοδέλτια.

Άλλωστε ο κ.Βενιζέλος έχει τονίσει στον οργανωτικό πυρήνα του κόμματος ότι δεν πρέπει να πάει «ούτε μία ώρα χαμένη».

Όπως ανέφερε στα «Νέα» μέλος της επιτροπής, σε αρκετούς νομούς παρουσιάζεται μεγάλη προθυμία στην υποβολή υποψηφιοτήτων. Πρόκειται, μάλιστα, για νέους σε ηλικία υποψηφίους, οι οποίοι έχουν λίγη ή καθόλου συνάφεια με την προηγούμενη πολιτική περίοδο του κόμματος και τώρα θέλουν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

Κατά το ίδιο στέλεχος, ωστόσο «υπάρχουν και προβλήματα σε άλλους νομούς, όπου η αναζήτηση υποψηφίων από τις Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος δεν έχει αποδώσει».

Στο Εθνικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής εκτιμάται ότι θα επιχειρηθεί να υπάρξουν «ευδιάκριτες» αποστάσεις από την προ του περασμένου Ιουνίου διακυβέρνηση, οπότε ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει ιδιαίτερα στο να καταστήσει σαφές ότι η προσφυγή στο Μνημόνιο δεν ήταν παρά μονόδρομος και ότι κατά τη διαπραγμάτευση για το δεύτερο Μνημόνιο από τη θέση του υπουργού Οικονομικών προσπάθησε να διασώσει όσα περισσότερα μπορούσε.
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: